![]() |
Park maszyn - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Park maszyn (/showthread.php?tid=4668) Strony:
1
2
|
Park maszyn - Wisnia - 2013-10-18 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Wpadłem na pomysł, który myślę, że byłby przydatny szczególnie w niższych ligach. Otóż po przypisaniu motoru do zawodnika nie można już go odznaczyć. W niedziele np jadę z tzw botem i wiadomo że wygram 75-0 a przez to, że nie mogę odznaczyć motocyklów ich stan niepotrzebnie spadnie co jest według mnie stratą kasy. Fajnie gdyby dodano możliwość odznaczenia motocyklu przypisanego do zawodnika. Co Wy na to ? RE: Park maszyn - Siwy1296 - 2013-10-19 Jeśli nie będzie to duży problem to jestem za ![]() RE: Park maszyn - BonE - 2013-10-19 no ciekawy pomysł ja też jestem na TAK ![]() RE: Park maszyn - Jack21 - 2013-10-19 na moje mało użyteczny pomysł bo używany tylko w 6 lidze więc nie wiem czy potrzebne ![]() RE: Park maszyn - Wisnia - 2013-10-19 co z tego, że tylko do 6ligi ? tam kluby cienko przędzą i każdy grosz się liczy. U mnie w grupie jest tylko 5 zespołów więc w sezonie 10 razy nie potrzebnie mi się motory zużywają RE: Park maszyn - kamykov - 2013-10-19 (2013-10-19, 14:00:19)Wisnia napisał(a): co z tego, że tylko do 6ligi ? tam kluby cienko przędzą i każdy grosz się liczy. U mnie w grupie jest tylko 5 zespołów więc w sezonie 10 razy nie potrzebnie mi się motory zużywają No to jak już masz zużyte motory to ich nie sprzedawaj i nie naprawiaj-zostaw sobie do jazdy z Botami a na konkretnych przeciwników używaj nówek RE: Park maszyn - MarekAureliusz - 2013-10-19 Kamykov, nie wydaje mi się żeby ktoś w 6 lidze miał po dwa motory dla zawodnika, ja w 4 mam po jednym, bo to duży wydatek kupić tylko dla podstawowego składu więcej niż jedne motocykl. Więc akurat dla 6 ligi ten pomysł jest bardzo sensowny. RE: Park maszyn - Wisnia - 2013-10-19 (2013-10-19, 22:13:43)MarekAureliusz napisał(a): Kamykov, nie wydaje mi się żeby ktoś w 6 lidze miał po dwa motory dla zawodnika, ja w 4 mam po jednym, bo to duży wydatek kupić tylko dla podstawowego składu więcej niż jedne motocykl. Więc akurat dla 6 ligi ten pomysł jest bardzo sensowny. trafiłeś w sedno ![]() RE: Park maszyn - BonE - 2013-10-20 Jack musze sie z Toba nie zgodzic, dlaczego mowisz ze tylko w 6 lidze? W kazdej lidze moze sie zdarzyc ze ktos nie wystawi sklady i wtedy o wiele wygodniej było by skorzystac z takiej funkcji. A co do pomysłu to Stefik by sie nie napracował bo dodał by tylko odznacz motocykl ![]() RE: Park maszyn - Jack21 - 2013-10-20 a wgl jazda bez motorów Wam nie przeszkadza, mają biegać czy jak? wszyscy mówią o zbliżaniu gry do rzeczywistości a tu taki temat ![]() zresztą średnio po meczu jak naprawisz motory to ok 3tys, ligówek mamy 18 czyli gramy o 54tysiące i to w przypadku gdy wszystkie mecze są z botami. Ja patrzę po prostu realnie; czy to jest potrzebne i warte zachodu, tyle ![]() ![]() RE: Park maszyn - Siwy1296 - 2013-10-20 ja osobiscie bym tego nie uzywal ![]() RE: Park maszyn - kamykov - 2013-10-20 Każdy zaczynał od ostatniej ligi więc niech się nie czują 6 ligowcy pokrzywdzeni RE: Park maszyn - Wisnia - 2013-10-20 (2013-10-20, 10:55:17)Jack21 napisał(a): a wgl jazda bez motorów Wam nie przeszkadza, mają biegać czy jak? to jest gra i nigdy nie dojdziemy w 100%do rzeczywistości. Tak samo ja moge powiedzieć, że kibice to idioci bo pełen stadion ogląda mecz z botem gdzie kazdy bieg kończy się 5-0 i gdzie tu rzeczywistość ? ;p Fajnie gdyby Stefik się wypowiedział co do tego pomysłu ![]() RE: Park maszyn - Zwolen - 2013-10-20 Jak najbardziej na tak ![]() ![]() RE: Park maszyn - GM_Kuba - 2013-10-20 Każdy jest równym graczem czy 1 liga czy 6. Zrobione w nowej wersji. |