[NOWOŚĆ] Tarcza SW GM_Arek - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Gra (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Propozycje (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [NOWOŚĆ] Tarcza SW GM_Arek (/showthread.php?tid=6133) |
Tarcza SW GM_Arek - GM_Arek - 2017-02-04 Edit: chciałbym wprowadzić nowe zawody jako dodatek do ligi i do obecnego pucharu. W tej chwili, przez system rozgrywania, i tak największe szanse w pucharze mają te same drużyny co w e-lidze. A jeśli dodać formę czwórmeczy jako Tarcza SW, w każdej drużynie wprowadzić ograniczenia wiekowe (np max jeden zawodnik powyżej 30 lat, jeden do 30 roku, jeden do 25, jeden do 21 i jeden np 16 latek - to tylko propozycja wiekowa), oraz wprowadzić brak rozstawienia w losowaniu? co to da? raz że konieczność posiadania zróżnicowanego składu, dwa: możliwość wykruszania się faworytów w rundach gdzie spotka się ich więcej niż 2, trzy: otworzy nieco furtkę drużynom z niższych lig na osiągniecie czegoś więcej niż awans przez kilka sezonów. RE: Puchar SW GM_Arek - Hermes - 2017-02-05 to zrobmy tak: - Twoj puchar gdzie beda jezdzic ktorych Ty bedziesz podawal w formie 4 meczy czy innych wymyslow - obecnie rozgrywany bez ograniczen z mozliwoscia wygrywania przez najlepsze druzyny gry nie przypadkowych spadachroniarzy I taka uwaga chlopie dolaczyles do gry 1-2 miesiace temu i juz przewracasz gre do gory nogami??? RE: Puchar SW GM_Arek - GM_Arek - 2017-02-05 to zróbmy tak: przeczytaj WSZYSTKIE posty (nie tylko w tym wątku) i potem dyskutujmy. cyt: "obecnie rozgrywany bez ograniczen z mozliwoscia wygrywania przez najlepsze druzyny gry nie przypadkowych spadachroniarzy" no właśnie, wygrywają ci sami co i w lidze. nie nudzi cię to? otwórzmy choć Puchar i sprawmy by wygrywały zespoły niekoniecznie złożone z dziadów. I taka mała uwaga: jak już przeczytasz te posty, to znajdziesz i moje wpisy nt mojego stażu gry.. ale podpowiem: 2011 RE: Puchar SW GM_Arek - kamykov - 2017-02-05 A ja bym był za tym Arku byś zostawił ten puchar takim jaki jest, gdyż to jest jedyna najbardziej sprawiedliwa forma wyłonienia drużyny najlepszej. Nie trzeba być online i wiadomo że najlepszy wygra. A co do czwórmeczu to fajnie że byłby jakiś taki z nazwą np: DMP na tych warunkach by mogła by go zdobyć nawet drużyna z 3 ligii. A Zawody mogły by być w środy lub czwartek. RE: Puchar SW GM_Arek - Hermes - 2017-02-06 mi nie przeszkadza ze wygrywaja NAJLEPSI bo znam swoje miejsce w szyku. RE: Puchar SW GM_Arek - GM_Arek - 2017-02-06 można to dodać w formie nowych zawodów, np Tarcza SW lub inna nazwa nie ruszając obecnego Pucharu RE: Tarcza SW GM_Arek - becia - 2017-02-07 Jestem na tak RE: Tarcza SW GM_Arek - Hermes - 2017-02-07 mam jedno pytanie odnosnie wszystkich Twoich propozycji. Ogolnie ludzie NIE CHCA Twoich propozycji lub maja bardzo odlegle zdanie od Twojego. A Ty mimo tego dalej chcesz wprowadzasz swoje chore wymysly? RE: Tarcza SW GM_Arek - GM_Arek - 2017-02-07 np. becia: "Jestem na tak " kamykov: " A co do czwórmeczu to fajnie że byłby jakiś taki z nazwą np: DMP na tych warunkach by mogła by go zdobyć nawet drużyna z 3 ligii. A Zawody mogły by być w środy lub czwartek." "ludzie" czyli ty? no to cała masa.. I dlaczego chore? bo oprócz takiego stwierdzenia (lub podobnych frazesów) jeszcze nic ciekawego nie napisałeś. ps: to powiedz mi, czego chcą ci "ludzie"? ps2: jestem już zmęczony dziecinnym "wykłócaniem się" z kilkoma osobami w stylu "-jesteś be, nie chcemy twoich zmian, -dlaczego? -nie wiem, ale nie", które niczego nie wnoszą do dyskusji. dlatego też kolejne wpisy nie wnoszące niczego do dyskusji będę po prostu pomijał milczeniem. RE: Tarcza SW GM_Arek - Arkadiusz - 2017-02-07 Arek nie przejmuj się rob swoje czekamy na info oficjalne o zmianach. Zmiany sa potrzebne ale wnioskuje ze gracze boja sue zmian i stad te ataki na Gm_Arka a pomysłów swoich żadnych. Ja osobiście liczę na zmianę jakas jesli chodzi o większe zdobycze juniorow. Jak każdy pilnuje swojego interesu również ja nie ukrywam tego. RE: Tarcza SW GM_Arek - Hermes - 2017-02-07 masz amnezje. Sam aktywnie brales udzial w artykule Kamykova? Odpwoeidz na pytanie. Ludzie sa przeciw Twoim pomyslom. Efekty Twojej pracy zobaczysz w trakcie nastepnego sezonu. Szkoda mi tej gry bo pare lat jej poswiecilem a teraz glupimi pomyslami zostanie przyjemnosc grac w niej zabrana. Dla niektorych bezmyslen napisanie "jestem za" nie nosi zadnych konsekwencji az do momentu ...kiedy na taki mecz trzeba sklad wystawic. RE: Tarcza SW GM_Arek - Arkadiusz - 2017-02-07 Zamiast ataków lepsza jest konstruktywna rozmowa ale nie da sie i to co się dzieje na forum moze odstraszyć nowych graczy jesli poczytają jak tu bajzel jest. RE: Tarcza SW GM_Arek - GM_Arek - 2017-02-07 (2017-02-07, 11:50:29)Hermes napisał(a): masz amnezje. Sam aktywnie brales udzial w artykule Kamykova? brałem, ale takiego osobnika jak Hermes tam nie widziałem. inny nick? szok... I nadal ani jedno z twoich zdań nie wnosi nic poza "głupie pomysły, bo głupie". to tak odnośnie twojego zarzutu że ktoś ponoć bezmyślnie napisze "jestem za" dziękuję za konstruktywny udział w dyskusji. twój głos, wnoszący tak wiele, zostanie wzięty pod uwagę. ps: może mimo całej tej niechęci do mojej osoby, wysilisz się na jakiekolwiek uwagi które warto przeczytać, i nad którymi warto będzie się pochylić? RE: Tarcza SW GM_Arek - pj007 - 2017-02-07 Co do zmian tą są potrzebne Oby były takie, które zróżnicują grę. Co do samego Pucharu Tarczy SW to Arku skup siły na tym co jest do wykonania . Ten trudniej moze być trudny do realizacji ze względu na wymogi formalne. RE: Tarcza SW GM_Arek - szymek - 2017-02-07 GM_Arek wiem, że w tym wątku nie powinienem tego pisać ale spytam - możesz dodać opcje w sprzedaży zawodnika 1dzień,2 dni w których zawodnik będzie wystawiony na LT ? |