PROPOZYCJA - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: PROPOZYCJA (/showthread.php?tid=651) Strony:
1
2
|
PROPOZYCJA - tomekleszno - 2011-11-09 Witam mam parę propozycji co by można wprowadzić z prawdziwego żużla chodzi mi o turnieje np.IMP, MIMP, MPPK, MDMP, MMPPK, ZŁOTY KASK, SREBRNY KASK, BRĄZOWY KASK. PROSZĘ O DYSKUSJĘ CO O TYM SĄDZICIE!!! RE: PROPOZYCJA - kamykov - 2011-11-09 IMP oraz MIMP można by było wprowadzić z czasem ale na resztę turniejów może zabraknąć dni w tygodniu. RE: PROPOZYCJA - Piter4 - 2011-11-09 mozna by zrobic tak ze: w ponedzialki BK i jak juz sie skonczy to SK, a na koniec ZK. I zaplanowac to tak zeby przez caly sezon trwalo. We wtorki mniej wiecej w srodku sezonu MIMP, w srody na tych samych zasadach IMP. W czwartki IMSJ i w piatki IMS. Moze bylaby to wielka zmiana SW, ale wtedy ludzie czesciej by sie logowali po to by spawdzac wyniki na biezaca Bo w ciagu tygodnia to wieje nuda w SW :/ . RE: PROPOZYCJA - tomekleszno - 2011-11-09 Tylko że wtedy będzie problem ze sprawnością zawodników bo nie będzie kiedy springi jechać chyba że się inaczej dopasuje sprawność, RE: PROPOZYCJA - Piter4 - 2011-11-09 zawody indywidualne nie wliczaja sie przeciez do sprawnosci... RE: PROPOZYCJA - tomekleszno - 2011-11-09 to ja wiem ale wtedy jak w tygodniu będzie tyle imprez to nie będzie dni wolnych na sparingi a trzeba objechać min 3 i ligę by urosła sprawność RE: PROPOZYCJA - Piter4 - 2011-11-09 ale mogloby byc tak, ze zawodnicy w jednym dniu startuja i w sparingach i w tych zawodach RE: PROPOZYCJA - tomekleszno - 2011-11-09 To poczekamy aż wypowie się więcej osób!!!Myślę że gra była by atrakcyjniejsza przez takie zawody!! RE: PROPOZYCJA - sothis - 2011-11-09 bez sensu bo jak spar będzie na 10 i turniej na 10 to co klonowanie Na razie testujemy Puchar Gry możliwe że w przyszłości będą indywidualne mistrzostwa tak że spokojnie, stefik sam wszystko robi to dajcie mu czas RE: PROPOZYCJA - Piter4 - 2011-11-09 No i co z tego ze klonowanie? Chyba wszystkie plusy przebijaja klonowanie. Rozumiem, ze Stefik ma duzo roboty, ale to wcale nie musi byc tak szybko wprowadzone RE: PROPOZYCJA - Teves - 2011-11-09 Tak, więcej turniejów to by było to! RE: PROPOZYCJA - tomekleszno - 2011-11-09 Jeżeli potrzeba więcej rąk do pomocy chętnie pomogę pochodzę z tego samego miasta co założyciel więc nie widzę problemu umienia się na piwko i obgadania spraw RE: PROPOZYCJA - matti_1 - 2011-11-09 Jestem za aby było więcej turniejów w dniach roboczych dzięki czemu wzrośnie aktywność graczy i gra stanie się jeszcze bardziej urozmaicona RE: PROPOZYCJA - adrian11 - 2011-11-12 warto by troszkę bardziej rozreklamować tą grę. większa ilość graczy to ciekawsze rozgrywki. można by pomyśleć aby dać reklamę gry na sportsboard w dziale gry. RE: PROPOZYCJA - sothis - 2012-01-14 odświezam |