Oficjalne forum gry Speedway-World
szkółka czy drużyna - Wersja do druku

+- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum)
+-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Wątek: szkółka czy drużyna (/showthread.php?tid=4556)

Strony: 1 2 3

RE: szkółka czy drużyna - Jack21 - 2013-08-04

tak trenuje 2 sklie na raz

RE: szkółka czy drużyna - matikmz - 2013-12-26

odkopałem temat, i powinno być że od 16 lat w szkołce już wolniej się uczy, i może by wprowadzić taką ligę juniorów właśnie aby zdobywali xp i jeździli Uśmiech

RE: szkółka czy drużyna - szuwarek - 2013-12-27

Jak pisał Marek, póki nie osiągnie 16 lat trenuje normalnie w szkółce 2 skille, po skoku wieku na 16 może trenować jeden tylko (pytanie który) albo lepiej nadal 2 ale o połowę dłużej niż dotychczas. Zmusi to do wysłania na egzamin.

RE: szkółka czy drużyna - Jack21 - 2013-12-27

A nie prościej zrobić żeby po skończeniu 16 lat automatycznie przechodzili do klubu?

RE: szkółka czy drużyna - Zwolen - 2013-12-27

Jack ma racje Uśmiech

RE: szkółka czy drużyna - anonim-04 - 2013-12-27

no pewnie ze prościej ale kto sie na to zgodzi??

a ktoś się godził na cokolwiek? jeśli Admini podejmą taką a nie inną decyzję to się wprowadza i tyle Duży uśmiech
no tak jak jest być nie może bo do 20 lat w szkółce będą ludzie trzymać i znowu koksy 3x100 w wieku 22 lat będą..

RE: szkółka czy drużyna - kamykov - 2013-12-27

A ja bym zostawił jak jest z możliwością trzymania zawodnika nawet do końca wieku juniora. Tak sobie przeczytałem różne odpowiedzi i dochodzę do wniosku że jest to bardzo ciekawe i stawiające manager'a w bardzo ciekawej sytuacji co począć z juniorem i jakim. I to jest kwintesencja odkrywania gry i kalkulowanie co się bardziej opłaca.
Czasem mi się wydaje że niektórzy by z automatu chcieli by "zdawania licencji", "wystawiania składu" i "automatycznych zmian" podczas meczu.

kamykov jak masz dużo czasu to policz sobie jaki koks wyjdzie ze szkółki w wieku 22lat, takim tropem każdy będzie buli żeby mieć koksa a nie w tym rzecz, to szkółka jest do wychowania juniora a nie seniora!

(2013-12-27, 18:25:38)Jack21 napisał(a): kamykov jak masz dużo czasu to policz sobie jaki koks wyjdzie ze szkółki w wieku 22lat, takim tropem każdy będzie buli żeby mieć koksa a nie w tym rzecz, to szkółka jest do wychowania juniora a nie seniora!

A ile stracę pieniędzy, xp oraz tyle obozów? Na chwilę obecną nie mam sił tego liczyć. Ale zadanie domowe odrobię i się pobawię w obliczenia

ok Duży uśmiech wydaje mi się właśnie że wyjdą koksy i dlatego każdy będzie wolał pakować kasę w takiego bo wiadomo że się zwróci, tylko nie licz dla szkółki na 1 poziomie a gdzieś na 10 bo wiadomo że takie poziomy ma większość ludzi którzy liczą się w kwestii wychowanków

No mnie raczej by się nie opłacało trzymać juniora w szkółce, lepiej bym skorzystał mając go w składzie ale dla zespołów które nie wysyłają zawodników na "boskie" obozy to długa szkółka była by rozwiązaniem ponieważ mogli by ich juniorzy dłużej się trenować

bez liczb to możemy się tak licytować dalej Język

RE: szkółka czy drużyna - kamykov - 2013-12-28

liczby ci mogę podać na priv.

RE: szkółka czy drużyna - Miki1947 - 2013-12-29

Ja na twoim miejscu bym go zostawił, chyba że miałbym dziurę w składzie to wtedy jest inna bajka.