![]() |
Tu był kiedyś temat "Ekstraliga" - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Tu był kiedyś temat "Ekstraliga" (/showthread.php?tid=5263) Strony:
1
2
|
RE: Tu był kiedyś temat "Ekstraliga" - Hyziu - 2015-02-06 Monotonia zabija człowieka więc się nie dziwcie się że temat umarł. Połowa Ekstraligi kisi się we własnym sosie kilka sezonów to im się już nudzi ![]() RE: Tu był kiedyś temat "Ekstraliga" - Speed - 2015-02-06 Mnie to nie nudzi ![]() RE: Tu był kiedyś temat "Ekstraliga" - ukppku - 2015-02-06 za 2-3 sezony też się nie będę nudził ![]() Liczę na ciężki opór ze strony Twojej, Kukuczki, Squala, Wowiego czy Henki bo o Nim się nic nie mówi a też tam zmontował ciekawy i młody składzik ![]() RE: Tu był kiedyś temat "Ekstraliga" - Teves - 2015-02-07 za 2-3 sezony też się nie będę nudził ![]() Może i mi też uda się jakoś utrzymać ![]() ![]() RE: Tu był kiedyś temat "Ekstraliga" - tomkey666 - 2015-02-08 hehe postraszysz to na pewno... ![]() RE: Tu był kiedyś temat "Ekstraliga" - Vinyll - 2015-02-09 Chyba zapomnieliście panowie o Darii , ma chyba najlepszą młodzież w tej chwili . Ja myślałem , że moi są nieźli ale wyprowadziła mnie z błędu . RE: Tu był kiedyś temat "Ekstraliga" - ukppku - 2015-02-09 Ja mówiłem tylko o swoich przyszłych rywalach, skład mam oparty na 24-25latkach więc zanim Dari młodzież zawita do ekstraligi moi będą mieć po 30lat więc już na wylocie ![]() Ale co do dalekiej przyszłości to zdecydowanie Daria, Hyziu, Kamykov, Asteck itd... aaaa no i oczywiście Przemofan który ma ciekawy skład oparty na 22latkach ![]() do tego zawsze groźni Henka, Squall, Kukuczka czy Speed ![]() RE: Tu był kiedyś temat "Ekstraliga" - Hyziu - 2015-02-09 No zdecydowanie, ma jednych z lepszych 20 latków pytanie tylko jak są rozwijani, bo jak równomiernie to na pewno ma spore szanse za kilka sezonów wbić do Eligi nimi. Również Unia Leszno ma fajnych junków i też może kiedyś święcić sukcesy. Patrząc jeszcze przez pryzmat LJ to matti zbudował też bardzo ciekawą drużynę opartą na 21 latkach, ale i ma kilku dobrze zapowiadających się 20latków więc też może wkrótce powalczyć o coś więcej. Takich drużyn pewnie jest więcej tylko nie wszyscy się ujawniają jeszcze ![]() RE: Tu był kiedyś temat "Ekstraliga" - ukppku - 2015-02-09 o Juniorze własnie i Poloni Osielsko zapomniałem ![]() a tak jak Hyziu wspomniał, jest pewnie jeszcze paru managerów którzy nie biorą udziału w żadnych turniejach i nikt z poza ligowych rywali nie ma pojęcia co się tam rozwija ![]() RE: Tu był kiedyś temat "Ekstraliga" - Asteck666 - 2015-02-11 Ja chyba jednak za późno zacząłem odmladzać, wydaje mi się że wojować będą Ci z obecnymi 20-latkami. Zobaczymy jak mi będzie szło w 2 lidze nastolatkami wspartymi dwoma dziadami ![]() Obym nie leciał niżej, bo już się nigdy nie wygrzebię i będę musiał postarzać skład hehehe RE: Tu był kiedyś temat "Ekstraliga" - Speed - 2015-03-23 I co, i po sezonie i nic ![]() |