![]() |
Tydzień w SW GM_Arek - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Tydzień w SW GM_Arek (/showthread.php?tid=6139) |
RE: Tydzień w SW GM_Arek - wojtas_gkm - 2017-02-10 Arkadiusz, po co nerwy. Przecież te zmiany wejda najszybciej od nowego sezonu, to ponad trzy tygodnie do przodu, a tak daleko nikt terminów nie ma zarezerwowanych RE: Tydzień w SW GM_Arek - Arkadiusz - 2017-02-10 To może Wojtas Ty swoje turnieje będziesz organizował w inne dni? Nie po to ustalalem z Zuma regulamin i dopasowywalismy nasz turniej do pucharu we wtorek i do innych turniej żeby bylo ok po to żeby teraz wszystko wywracać do góry nogami. RE: Tydzień w SW GM_Arek - GM_Arek - 2017-02-10 (2017-02-10, 09:14:39)Arkadiusz napisał(a): W każdym razie ja nic nie zamierzam przekladac bo szanowna administracja przypomniała sobie ze trzeba wprowadzać cos oficjalnego. Arkadiusz, nie zmieniaj. ja nikogo nie zmuszam to raz. Dwa: PYTAM jak zorganizować tydzień by było dobrze. trzy: "chcemy nowe turnieje w sw", ale nie damy administracji terminów na to, bo mamy swoje tury - pokrętne myślenie ![]() powtarzam: jeśli kubie uda się to zorganizować tak, by to nie kolidowało, nie widzę problemu by tury nawet pokrywały się z oficjalnymi zawodami RE: Tydzień w SW GM_Arek - Arkadiusz - 2017-02-10 (2017-02-10, 09:40:14)GM_Arek napisał(a):I tak zrobicie jak uważacie.(2017-02-10, 09:14:39)Arkadiusz napisał(a): W każdym razie ja nic nie zamierzam przekladac bo szanowna administracja przypomniała sobie ze trzeba wprowadzać cos oficjalnego. Tylko po co ja licytuje zawodnikow pod katem swojego turnieju? Po to żeby turniej zamknąć bo będzie kolidowal i po to żeby tym zawodnikom potem płacić 2 sezony? RE: Tydzień w SW GM_Arek - wojtas_gkm - 2017-02-10 Arkadiusz a Ty wiecznie to samo, wszędzie szukasz sporu a potem wszystkich o te spory obwiniasz. Dla mnie nie ma najmniejszego problemu ze zmianą dnia rozgrywania turniejów i mimo że od kilkunastu sezonie Puchar Juniorów jeździ w piatki to mogę zmienić, tylko co Ci to da? Mi się wydaje,że najbardziej stotne jest to by zostały na turnieje terminy, dni sa chyba mniej ważne. GM_Arek ma dziś mamy tak: Poniedziałek - Liga Juniorów ( czwórmecze) - Elite Liga Juniorów (sparingi) - Liga Rezerw (sparingi) Wtorek - Indywidualne Mistrzostwa Elite Ligi Juniorów (indywidualne) - Grand Prix Lig (Indywidualne) Środa - Liga Nastolatków (czwórmecze) - Liga Rezerw (sparingi) - Drużynowe mistrzostwa SW (sparingi) Czwartek - Elite Liga Juniorów (sparingi) Piątek - Puchar Juniorów (sparingi) Sobota - Zawody U-xx (Indywidualne) I dodatkowo SW Show, który nie ma stałych terminów, bo to i zawody indywidualne i czwórmecze i sparingi Chyba nic nie pominąłem RE: Tydzień w SW GM_Arek - Arkadiusz - 2017-02-10 Tak zawsze i wszędzie ja jestem winien. Jak zakladalem turniej z Zuma chcieliśmy jechac w poniedziałki i czwartki to narzekali ci z Elite league juniorow ze im dni kopiujemy wiec zmiana byla na poniedziałek i środę. Teraz dziwnym trafem znow ma zmuana paść na nas?bo? Bo inne turnieje sa dlugo i jeżdżą ciągle tak samo. Cóż życie oczywiście moja wina. Miłego dnia życzę wszystkim. RE: Tydzień w SW GM_Arek - Arkadiusz - 2017-02-10 Tak na koniec zmienić dni moge nie ma problemu tylko ze wtedy inni gracze mi z turnieju odejdą bo jeżdżą również w innych turniejach i te turnieje zachodzilyby na siebie. RE: Tydzień w SW GM_Arek - GM_Arek - 2017-02-10 heh Arkadiusz, naprawdę spinasz dupke za bardzo ![]() ![]() tylko zauważ, że ja jako gracz nie jeździłem w żadnym turze i mi to lotto kto ma w jaki dzień ![]() ale ok, eot Rozmawiałem z Kubą i niczego nie musimy przekładać. czwórmecze i indy mogą sobie dalej biec swoim torem, w te same dni co były. A oficjalne tury mogę ułożyć jak uważam za słuszne. Wojtas dzięki za tę rozpiskę ![]() RE: Tydzień w SW GM_Arek - Marek79 - 2017-02-10 No i gitara ![]() RE: Tydzień w SW GM_Arek - Arkadiusz - 2017-02-10 Tobie moze to lotto skoro nie brakes w żadnym dzialu ale podobno masz ulepszac grę biorąc pod uwagę graczy a nie tylko siebie ale ok róbcie jak uważacie my sue dopasujemy. RE: Tydzień w SW GM_Arek - wojtas_gkm - 2017-02-10 (2017-02-10, 11:26:17)Arkadiusz napisał(a): Tobie moze to lotto skoro nie brakes w żadnym dzialu ale podobno masz ulepszac grę biorąc pod uwagę graczy a nie tylko siebie ale ok róbcie jak uważacie my sue doptasujemy. Ale przeciez zmiana na wtorek czy czwartek, nie sprawiła by komplikacji z innymi zawodami i nikt by nie musiał rezygnować z Twojego turnieju, stąd była moja propozycja. Pozdrawiam RE: Tydzień w SW GM_Arek - Arkadiusz - 2017-02-10 (2017-02-10, 12:05:05)wojtas_gkm napisał(a):(2017-02-10, 11:26:17)Arkadiusz napisał(a): Tobie moze to lotto skoro nie brakes w żadnym dzialu ale podobno masz ulepszac grę biorąc pod uwagę graczy a nie tylko siebie ale ok róbcie jak uważacie my sue doptasujemy. Mój post skierowany byl do Gm_Arka. RE: Tydzień w SW GM_Arek - wojtas_gkm - 2017-02-10 (2017-02-10, 10:28:57)Arkadiusz napisał(a): Tak na koniec zmienić dni moge nie ma problemu tylko ze wtedy inni gracze mi z turnieju odejdą bo jeżdżą również w innych turniejach i te turnieje zachodzilyby na siebie. bo do tego posta chciałem się odnieść ![]() RE: Tydzień w SW GM_Arek - FireMan - 2017-02-10 Z wtorkowego ZI chyba IM ELJ zniknie wiec jeden turniej mniej RE: Tydzień w SW GM_Arek - GM_Arek - 2017-02-10 (2017-02-10, 11:26:17)Arkadiusz napisał(a): Tobie moze to lotto skoro nie brakes w żadnym dzialu ale podobno masz ulepszac grę biorąc pod uwagę graczy a nie tylko siebie ale ok róbcie jak uważacie my sue dopasujemy. jak doczytasz post, na który odpisałeś, do końca to będzie git ![]() |