Ważne dot gry - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Gra (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pytania (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Ważne dot gry (/showthread.php?tid=236) |
RE: Ważne dot gry - Piotr36 - 2011-02-26 1. Czy chcecie dwie kolejki ligowe w weekend, jedną cze np 4 weekendy podwójne reszta pojedyncze? Jedna kolejka 2. Co z pogawędką ? Zostawiamy / wywalamy ? Wywalamy 3. Co z chatami ligowymi ? Zostawiamy / wywalamy ? Wywalamy 4. Co z kondycją ? Skracamy (o ile?) / zostawiamy ? Zostawiamy tak jak jest 5. Co ze szkółką? Zwiększamy szanse / zostawiamy ? Zdecydowanie zmieniamy RE: Ważne dot gry - LuqaszK - 2011-02-26 1. Czy chcecie dwie kolejki ligowe w weekend, jedną cze np 4 weekendy podwójne reszta pojedyncze? Zdecydowanie 4 weekendy podwójne,reszta pojedyńcze. 2. Co z pogawędką ? Zostawiamy / wywalamy ? Nikomu to raczej nie przeszkadza,a są managerowie co z tego korzystają więc zostawiamy 3. Co z chatami ligowymi ? Zostawiamy / wywalamy ? Nikomu to raczej nie przeszkadza,a są managerowie co z tego korzystają więc zostawiamy 4. Co z kondycją ? Skracamy (o ile?) / zostawiamy ? Skracamy ale max o 20 % 5. Co ze szkółką? Zwiększamy szanse / zostawiamy ? Przebudowa.Młodzi przychodziliby regularnie np.raz na 2 tyg(sprawa do ustalenia) NIEZALEŻNIE od poziomu szkółki.Każda drużyna dostaje 2 szkółkowiczów miesięcznie.Dopiero szybkość rozwoju zawodnika zależna byłaby od poziomu szkółki,chociaż w tym aspekcie też nie możemy przesadzić,bo taki system promowałby najbogatsze kluby. RE: Ważne dot gry - albor - 2011-02-26 1. Czy chcecie dwie kolejki ligowe w weekend, jedną cze np 4 weekendy podwójne reszta pojedyncze? Jedna kolejka to zdecydowanie lepsze rozwiązanie. Nie chcę się zastanawiać za każdym razem czy mam weekend podwójny czy pojedynczy, chciałbym w ciemno wiedzieć co mam do odjechania. 2. Co z pogawędką ? Zostawiamy / wywalamy ? Nie korzystałem dotąd - nie mam zdania. Dodatkowe możliwości są fajne pod warunkiem, że nie obniżają znacznie sprawności serwera 3. Co z chatami ligowymi ? Zostawiamy / wywalamy ? Jak wyżej! 4. Co z kondycją ? Skracamy (o ile?) / zostawiamy ? Po co? Nie widzę sensu wprowadzania zmian. Czy SW ma być kopią SMa? Bardziej istotne jest znaczenie kondycji dla jazdy a nie czas treningu. Jak menago dojdzie do wniosku że mu potrzebna kondycja to będzie trenował ją bez względu na koszty czasowe. 5. Co ze szkółką? Zwiększamy szanse / zostawiamy ? Stanowczo za słaby nabór, ale nie mam materiałów porównawczych jak to wygląda w skali całego SW. Wydaje mi się, że dofinansowanie juniora daje zbyt mały efekt w treningu względem juniorów niefinansowanych. Ponosimy wysokie koszty treningowe i wszystko jak woda w piach. RE: Ważne dot gry - kamykov - 2011-02-27 1. Jedna jest ok 2. Nikt nie chciał na razie gadać? ( może z czasem by się przyjeło) zostawmy 3. Nie wiem 4. Wszystkie albo żaden(bo kondycja jest ważnym elementem na tor twardy i by było niesprawiedliwie). 5. Powinni juniorzy częściej przychodzić. Za droga ta szkółka RE: Ważne dot gry - grando - 2011-02-27 1. Czy chcecie dwie kolejki ligowe w weekend, jedną cze np 4 weekendy podwójne reszta pojedyncze? 1 kolejka 2. Co z pogawędką ? Zostawiamy / wywalamy ? obojętne 3. Co z chatami ligowymi ? Zostawiamy / wywalamy ? wywalić 4. Co z kondycją ? Skracamy (o ile?) / zostawiamy ? zostawiamy 5. Co ze szkółką? Zwiększamy szanse / zostawiamy ? zwiększyć napływ nowych adeptów RE: Ważne dot gry - Loyseq - 2011-02-28 1. Czy chcecie dwie kolejki ligowe w weekend, jedną cze np 4 weekendy podwójne reszta pojedyncze - Co trzy, cztery kolejki jeden weekend podwójny. Nie non stop. 2. Co z pogawędką ? Zostawiamy / wywalamy ? - Zostawiamy 3. Co z chatami ligowymi ? Zostawiamy / wywalamy ? - Wywalamy 4. Co z kondycją ? Skracamy (o ile?) / zostawiamy ? - Skracamy o 50 % 5. Co ze szkółką? Zwiększamy szanse / zostawiamy ? - Zwiększyć przypływ juniorów do szkółki, większy skill, im wyższy poziom szkółki tym szybszy trening. RE: Ważne dot gry - Malak - 2011-02-28 1. Czy chcecie dwie kolejki ligowe w weekend, jedną cze np 4 weekendy podwójne reszta pojedyncze? Jedna kolejka tygodniowo. Tak jest chyba najlepiej. 2. Co z pogawędką ? Zostawiamy / wywalamy ? 3. Co z chatami ligowymi ? Zostawiamy / wywalamy ? Dla mnie jest to rzecz zbędna, aczkolwiek jeśli nie obciąża serwera, to może zostać. 4. Co z kondycją ? Skracamy (o ile?) / zostawiamy ? Uważam, że wszystkie skille powinny być trenowane równo. Zostawiamy. 5. Co ze szkółką? Zwiększamy szanse / zostawiamy ? Troszkę za mało juniorów i tak jak pisał Albor - mała różnica między dofinansowaniem zawodnika a bez dofinansowania. RE: Ważne dot gry - stopek - 2011-02-28 1. Czy chcecie dwie kolejki ligowe w weekend, jedną cze np 4 weekendy podwójne reszta pojedyncze? pojedyncze 2. Co z pogawędką ? Zostawiamy / wywalamy ? nie korzystam, jest mi obojętne 3. Co z chatami ligowymi ? Zostawiamy / wywalamy ? nie korzystam, jest mi obojętne 4. Co z kondycją ? Skracamy (o ile?) / zostawiamy ? zostawiamy, albo skracamy wszystkie 5. Co ze szkółką? Zwiększamy szanse / zostawiamy ? zwiększamy ilość przychodzących juniorów, no i średnie skili mogłyby być większe ale i bardziej zależne od poziomu szkółki RE: Ważne dot gry - Einstein - 2011-03-01 1. Czy chcecie dwie kolejki ligowe w weekend, jedną cze np 4 weekendy podwójne reszta pojedyncze? Jedno spotkanie na tydzień 2. Co z pogawędką ? Zostawiamy / wywalamy ? nie korzystam, jest mi obojętne 3. Co z chatami ligowymi ? Zostawiamy / wywalamy ? nie korzystam, jest mi obojętne 4. Co z kondycją ? Skracamy (o ile?) / zostawiamy ? jest to skill jak każdy inny więc powinien być traktowany jak każdy inny 5. Co ze szkółką? Zwiększamy szanse / zostawiamy ? zwiększamy ilość przychodzących juniorów, no i średnie skili mogłyby być większe RE: Ważne dot gry - Squall1 - 2011-03-01 1. Czy chcecie dwie kolejki ligowe w weekend, jedną cze np 4 weekendy podwójne reszta pojedyncze? nie - jedna kolejka na weekend 2. Co z pogawędką ? Zostawiamy / wywalamy ? nie korzystam - obojętne 3. Co z chatami ligowymi ? Zostawiamy / wywalamy ? nie korzystam - można wywalić 4. Co z kondycją ? Skracamy (o ile?) / zostawiamy ? skracamy o 50 % 5. Co ze szkółką? Zwiększamy szanse / zostawiamy ? szanse na juniorów zwiększamy, natomiast proponuję obniżyć koszt dziesięciu ostatnich poziomów rozbudowy szkółki lub zwiększyć poziom skilli juniorów przychodzących Pozdro RE: Ważne dot gry - kyjo81 - 2011-03-02 1. Czy chcecie dwie kolejki ligowe w weekend, jedną cze np 4 weekendy podwójne reszta pojedyncze? zdecydowanie jedna kolejka styka 2. Co z pogawędką ? Zostawiamy / wywalamy ? ja z tego nie korzystam ale może zostać 3. Co z chatami ligowymi ? Zostawiamy / wywalamy ? można wywalić bo na forum mamy "Dyskusje o rozgrywkach ligowych" 4. Co z kondycją ? Skracamy (o ile?) / zostawiamy ? zdecydowanie zostawiamy 5. Co ze szkółką? Zwiększamy szanse / zostawiamy ? zwiększamy szanse pozdROWienia RE: Ważne dot gry - Falubazziom8 - 2011-03-02 1. Dwie kolejki weekendowe i wtedy wydłużenie wieku zawodników. Ale nie przejdzie przez zwolenników turniejów z forum ja osobiście wolał bym jakieś oficjalne turnieje automatyczne bo te na forum to lekka lipa jak ktoś nie zaakceptuje spara to już prawie pewne ze forma w dół 5. Gruntowna przebudowa Reszta mi lotto RE: Ważne dot gry - Chris - 2011-03-02 1. Czy chcecie dwie kolejki ligowe w weekend, jedną cze np 4 weekendy podwójne reszta pojedyncze? 1kolejka na tydzień 2. Co z pogawędką ? Zostawiamy / wywalamy ? zostawiamy-patrząc na inne managery albo już takie coś mają a jak nie to zawsze urozmaica grę. 3. Co z chatami ligowymi ? Zostawiamy / wywalamy ? jw. 4. Co z kondycją ? Skracamy (o ile?) / zostawiamy ? Trudno mi coś na to odpowiedzieć bo nie siedzę w tej grze tak głęboko. Obojętne. 5. Co ze szkółką? Zwiększamy szanse / zostawiamy ? jw. RE: Ważne dot gry - Casaletto - 2011-03-05 (2011-03-02, 12:50:27)Falubazziom8 napisał(a): 1. Dwie kolejki weekendowe i wtedy wydłużenie wieku zawodników. Ale nie przejdzie przez zwolenników turniejów z forum ja osobiście wolał bym jakieś oficjalne turnieje automatyczne bo te na forum to lekka lipa jak ktoś nie zaakceptuje spara to już prawie pewne ze forma w dół Jestem tego samego zdania RE: Ważne dot gry - GM_Kuba - 2011-03-17 Reasumując: 1. Czy chcecie dwie kolejki ligowe w weekend, jedną cze np 4 weekendy podwójne reszta pojedyncze? (nast sezon) a) 1 kolejka na tydzień 29 b) 4 week. reszta poj. 4 c) 2 kolejki na week 6 Odp: W następnym sezonie będą cztery podwójne weekendy i sezon skończy sie ok 17 lipca i wtedy będzie wprowadzana nowa wersja, a następne w każdym sezonie będzie jedna kolejna na jeden weekend. 2. Co z pogawędką ? (czerwiec/lipiec) a) Zostawiamy: 13 b) Wywalamy: 24 Odp: Wywalamy. 3. Co z chatami ligowymi ? (czerwiec/lipiec) a) Zostawiamy: 7 b) Wywalamy: 25 Odp: Wywalamy. 4. Co z kondycją ? (nast sezon) a) Skracamy o 50% 5 b) Bez zmian 23 c) Skracamy o 30% 2 d) skracamy o 20% 5 Odp: Zostaje bez zmian. 5. Co ze szkółką? (nast sezon) Odp: Od sezonu następnego zostanie zwiększona szansa na uzyskanie juniora. |