![]() |
1.2 odwieczna druga eliga - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: 1.2 odwieczna druga eliga (/showthread.php?tid=5253) |
RE: 1.2 odwieczna druga eliga - ukppku - 2015-01-05 jak na 24 latka to średnioo z xp stoi ![]() fakt że średnia super, ale gdy dojdzie do 5x100 to tylko sezon dwa będzie miał przewagę aż reszta nie dojdzie do maxa ![]() 10mln za takiego jeźdźca to rozsądna cena moim zdaniem ![]() RE: 1.2 odwieczna druga eliga - MarcinGw - 2015-01-05 Tak kasa wydana na niego była rozsądna,choć liczyłem że może pójść za wiele więcej właśnie ze względu na średnią. ![]() RE: 1.2 odwieczna druga eliga - kamykov - 2015-01-06 Ja sprzedaje 24 latka z 93 xp , a zauważyłem że doświadczenie dużo daje , choć jedna osoba funkcyjna twierdziła że ma małe znaczenie RE: 1.2 odwieczna druga eliga - MarcinGw - 2015-01-06 Masz rację że Xp sporo daje i ma niestety duże znaczenie,choć może za duże. RE: 1.2 odwieczna druga eliga - kamykov - 2015-01-06 Czy za duże??? W czasach gdzie wielu zawodników będzie miało 5x100 to xp będzie rządziło i dobrze bo była by loteria. Inaczej będzie gdy zawodnicy już nie dobiją do 5x100, choć z tym trzeba by poczekać czy młoda szkółka nie da rady zrobić samych 100 RE: 1.2 odwieczna druga eliga - speed_55 - 2015-02-01 Młodzież która teraz przechodzi w wiek seniorski znacznie odstaje od tej młodzieży która seniorami zostawała dwa, trzy sezony wcześniej. Trafiając do podstawowego składu zawodnicy nie punktują, ale jeżdżąc tylko w sparingach nie osiągną nigdy przyzwoitego poziomu. Czy ktoś widzi inna drogę trenowania swoich zawodników? Nastąpiła "moda" na odmładzanie składów kosztem sukcesów w grze. Na młodych wyróżniających się zawodników z LT coraz mniej można liczyć. RE: 1.2 odwieczna druga eliga - ukppku - 2015-02-01 Niestety ale tutaj jest brak rozbudowania tej strony gry... Trening jest schematyczny, monotonny, nie wymagający myślenia nic a nic :/ Nabijasz siłe, technike/prowadzenie, kondycje i na koniec start... Trzeba poczekać aż stara gwardia przejdzie na emeryture... ale to i tak mało zmieni, bo dalej bez zastanowienia trening będzie prowadzony według wyżej wymienionego schematu, co jest nudne... O ile byłoby ciekawiej gdyby dać możliwości wpływu na druzyne, nie tylko na LT, ale w treningu, szkółce, motorach, torach i wielu innych opcjach. http://www.speedway-world.pl/forum/showthread.php?tid=5598 RE: 1.2 odwieczna druga eliga - speed_55 - 2015-02-01 Skoro wszystko albo prawie wszystko w grze jest przewidywalne to oczywiście wieje nudą. Czyżby autor gry spoczął na laurach? RE: 1.2 odwieczna druga eliga - ukppku - 2015-02-01 Gra stoi na wysokim poziomie, zadowala oczekiwania gracza, ale ma szanse być wyjątkową a nie tylko kopią SM-a ![]() Spróbować dać więcej zależnych co skłoniłoby do myślenia, podjęcia prób, czasami zawodów z racji złych wyborów. Ale zdecydowanie zyskano by na atrakcyjności ![]() Takie moje zdanie ![]() RE: 1.2 odwieczna druga eliga - adja - 2015-03-08 No panowie mam mały problem, chciałabym dać pojeździć młodym zawodnikom w lidze (awans mam już pewny z 1 miejsca), ale już po ubiegłej kolejce zostałam uznana jako osoba ustawiająca wyniki spotkań. Teraz wolę napisać wcześniej że mogę pojechać w słabszym składzie. RE: 1.2 odwieczna druga eliga - ukppku - 2015-03-08 No czasami jest to krzywdzące dla drużyn które musiały się borykać dwa razy z Twoją podstawową 6tką, a inne tylko raz... ale no trzeba patrzeć na siebie i argument, że dajesz szanse juniorom wydaje się być wystarczającym ![]() Dużo osób jeździ na maksa pierwszą część sezonu, a gdy ma pewne utrzymanie daje możliwość jazdy młodszym, przyszłemu pokoleniu ![]() RE: 1.2 odwieczna druga eliga - speed_55 - 2015-03-08 (2015-03-08, 20:28:19)adja napisał(a): No panowie mam mały problem, chciałabym dać pojeździć młodym zawodnikom w lidze (awans mam już pewny z 1 miejsca), ale już po ubiegłej kolejce zostałam uznana jako osoba ustawiająca wyniki spotkań. Teraz wolę napisać wcześniej że mogę pojechać w słabszym składzie. Określ się precyzyjnie "mogę pojechać" czy pojedziesz słabszym składem? Dla mnie to dziwne rzeczy dzieją się w tej grupie. Miałem obawy czy nie grożą mi baraże ale spadkowe bo początek sezonu miałem trudny. Odmłodziłem nieco skład i o dziwo z sześcioma porażkami jestem na drugim miejscu w tabeli. Cud po prostu cud ![]() RE: 1.2 odwieczna druga eliga - ukppku - 2015-03-09 no u Was to się dzieje... ostatnia kolejka a matematycznie, 4 drużyny mają szanse na 2 miejsce ![]() No i Wasz bezpośredni pojedynek może mieć kluczowe znaczenie, ale obojętnie kto u Was zajmie te miejsce barażowe będzie miał piekielnie trudne zadanie aby wygrać dwumecz z ekstraligowcem ![]() |