![]() |
Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach (/showthread.php?tid=6298) |
RE: Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach - betard - 2017-07-26 Generalnie dobrze przedmówcy tu piszą i w pełni się z nimi zgadzam ![]() ![]() ![]() No i jeszcze do twojego ostatniego postu nazwanie Arkadiusza ikoną gry to tez nie przesadzajmy (sorry Arkadiusz ![]() (2017-07-26, 14:02:35)anton napisał(a): Nie możemy dłużej tolerować sytuacji gdy w wielu naszych klubach są zawodnicy nie potrafiący nawet samodzielnie - bez pomocy trenera - w razie potrzeby z uwagi na bardzo niską sprawność, dosolić sobie schabowego. A i bym zapomniał jeszcze to mnie bardzo zastanowiło co ma ten schabowy do gry żużlowej ![]() RE: Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach - Arkadiusz - 2017-07-26 jestem rowniez na nie. jak ktos gra konsekwentnie to dazy do zalozonych celow RE: Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach - anton - 2017-07-26 (2017-07-26, 21:29:50)Arkadiusz napisał(a): jestem rowniez na nie. Witam ciepełko nowego uczestnika konwersacji w osobie betarda wyrażając wdzięczność za Jego przenikliwy wkład w nasz dialog. Arkadiusz - Jeśli gra to dąży do założonych celów lecz sposób w jaki to czyni stanowi o jego indywidualności. RE: Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach - Arkadiusz - 2017-07-26 anton witasz mnie w konwersacji jak pisalem wczesniej?odnosze wrazenie ze piszesz aby pisac. betard przeciez sie nie obrazam ja sam siebie tez nie uwazam za ikone tej gry i w pelni sie z Toba zgadzam. ale bede dazyl do wynikow Henrika. RE: Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach - GM_Arek - 2017-07-26 Ja też jestem na nie. nie wyobrażam sobie, by zawodnik który w ogóle nie startuje, mógł co tydzień mocniej podbijać sprawność (było nie było, dotyczącą jazdy). po to właśnie jest to tak skonstruowane, by zawodnicy startowali w tygodniu choć kilka biegów. A skoro nie łapią się na te 5-10 tygodniowo, tzn że nie są naszym nawet 12-14 wyborem RE: Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach - anton - 2017-07-28 Nie do wyobrażenia jest, że efektem wysiłku zawodników trenujących skrupulatnie tydzień w tydzień sprawność jest... spadek sprawności. RE: Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach - anton - 2017-07-28 Dotychczasowy stan w ankiecie to 3 : 5 dla zwolenników starego tempa treningu sprawności zawodników nie startujących w biegach zawodów zaliczanych do treningu sprawności a mogących startować w biegach innych zawodów - przy czy posługujemy się tutaj pojęciem tempo tylko czysto teoretycznie, chyba że za termin tempo treningu sprawności w tym konkretnym przypadku uznamy tempo nabywania inwalidztwa. RE: Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach - GM_Arek - 2017-07-28 jeśli uświadomisz sobie że oni trenują sprawność JEŹDZIECKĄ, a nie sprawność w znaczeniu "yoga", i dołożysz do tego BRAK JAZDY w tygodniu, to będzie ci być może prościej ![]() RE: Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach - anton - 2017-07-28 (2017-07-28, 17:20:42)GM_Arek napisał(a): jeśli uświadomisz sobie że oni trenują sprawność JEŹDZIECKĄ, a nie sprawność w znaczeniu "yoga", i dołożysz do tego BRAK JAZDY w tygodniu, to będzie ci być może prościej Mnie już jest prosto - jak sprawić by i Tobie GM_Arku ten stan świadomości też się udzielił cierpliwie z dnia na dzień zachodzę w głowę. Nie widzisz, że ten nieprzekonujący stan rzeczy jest szkodliwy? RE: Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach - anton - 2017-07-28 Nie można się z takich zawodników cieszyć, dobrze sprzedać, są obciążeniem finansowym dopóki nie skończy się ich kontrakt. Nie dają radości, więc i gra nie daje tyle ile by mogła... RE: Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach - AstaKask - 2017-07-29 Sposób treningu sprawności zawodników ponadlimitowych o jakich tu mowa powinien się zmienić albo powinno się nie pozwalać na ich obecność w grze bo w obecnej postaci źle wpływają na morale managerów, którzy dopiero zaczynając grę robią sobie w związku z nimi jakieś nadzieje. RE: Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach - GM_Arek - 2017-07-30 anton, jest sens zakładać kolejne konta na forum by pchać swoje pomysły...? RE: Trening sprawności zawodnika nie startującego w meczach - anton - 2017-07-30 Dostaniesz więc to czego oczekujesz. "Pchaj" dalej sam. |