Szkołka Juniorska - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Gra (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pytania (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Szkołka Juniorska (/showthread.php?tid=763) |
RE: Szkołka Juniorska - Teves - 2012-05-28 sothis na takich juniorów jAK ty masz to ja bym nawet 50tys płacił RE: Szkołka Juniorska - kylong - 2012-05-28 A powie mi ktoś jak duży wpływ ma ta kwota dofinansowania na szybkość skoków? RE: Szkołka Juniorska - grzyb... - 2012-05-29 gdzies kiedys przeczytałem ze kazdy tysiac przeznaczony na juniora to jeden dzien do trenigu mniej kazdej z trzech umiejetnosci inaczej mowiac: *bez dofinansowania trzy skile rosna np co 28 dni treningowe [liczone od poniedziałku do piatku] *z dofinansowaniem w kwocie 5 tys trzy skile rosna co 23 dni treningowe [liczone od poniedziałku do piatku] ale głowy za info nie daje RE: Szkołka Juniorska - daehniks1 - 2012-06-01 (2012-05-28, 15:35:03)sothis napisał(a): hehe ja dziennie płace 45tyś wiec nie narzekać a powiedz mi z kad bierzesz pieniadze??? ja zadnego nie dofinansowuje po obliczeniach doszedłem do wniosku ze sie nie opłaca RE: Szkołka Juniorska - sothis - 2012-06-02 z ligi RE: Szkołka Juniorska - ukppku - 2012-06-02 z ligi hmm? :> wszyscy z ligi zrzucają się Tobie, żebyś mógł utrzymać tych mutantów? a poważnie to u mnie tak samo, zero dofinansowania bo po prostu nie mam takich zawodników żeby mi się to opłacało Ale na miejscu Sothisa wkładałbym każde pieniadze w tych Jego szkółkowiczów RE: Szkołka Juniorska - sothis - 2012-06-02 oczywiście że się dorzucają a tak na poważnie to z meczów ligowych ładny pieniądz mi wpada RE: Szkołka Juniorska - specjal2009 - 2012-06-02 Ciekawe skad im w glowach pytania typu "skad bierzesz tyle siana, wszyscy z lig wala na tace etc" Też daje prawie wszystkim max dziennie i mnie to jakoś nie boli RE: Szkołka Juniorska - kamykov - 2012-06-03 Ja tylko czekam na wartościowych juniorków i też na maksa bym szedł bo na razie mam dwóch słabiutkich RE: Szkołka Juniorska - MichalKR - 2012-06-04 mam pytanie kiedy wejdzie do gry zmodernizowana szkółka bo z tego co kiedyś czytałem miało to być jakoś w połowie sezonu a i przy okazji jeszcze jedno pytanie czy w szkółce będzie możliwość posiadania zawodników zagranicznych ? oraz czy po sezonie na LT będą wrzuceni jacyś wartościowi zawodnicy z danii lub szwecji ? RE: Szkołka Juniorska - walter - 2012-06-05 Ja dostałem wczoraj z Oklahomy ale był słaby więc go wywaliłem RE: Szkołka Juniorska - Lander - 2012-06-10 wpadł mi w piątek taki junior: 12 lat, max talent, średnia na piątek 47.06. Myślicie że coś z niego będzie? Pytanie kieruje do tych co długo grają bo nie orientuje się za bardzo ile może mu urosnąć do 16. Jeśli ktoś wie to proszę o pomoc RE: Szkołka Juniorska - kamykov - 2012-06-10 no jak będzie wychodził ze szkółki to będzie miał grubo ponad 60 skilla więc go trzymaj RE: Szkołka Juniorska - Lander - 2012-06-10 Ooo to super. Dzięki kamykov za odpowiedz RE: Szkołka Juniorska - grzyb... - 2012-07-09 Mam szkołke na 7 poziomie wiec moge miec 7 juniorow a mam 6. Prawdopodobienstwo ze dostane juniora wynosi 41% [21% za poziom szkołki i 20 za dofinansowanie na szkółke] Losowanie z tego co wiem odbywa sie od poniedziałku do piatku czyli juz 6 razy było od wprowadzenia nowej szkołki a to daje 6 x 41% = 246 % na otrzymanie juniora a nie dostałem zadnego Pech czy bład ? |