Sezon IV - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Sezon IV (/showthread.php?tid=401) |
RE: Sezon IV - Speed - 2011-10-30 Najbliższa 14. kolejka - 2011-10-30 (Niedziela) Ostrowskie Diabły vs CWKS Resovia Rzeszów (już był;p) Sparta Wrocław vs GRYFY Bydgoszcz 49:41 - Sothis u siebie jest dobry, więc raczej wygra ten pojedynek, ale łatwo mu nie będzie. Victory Leszno vs Lotos Gdańsk 53:37 - Jak będę na meczu to może uda się tyle wygrać ;p Fc Stare Drzewce Gorzów Wlkp. vs GKS Wybrzeże 75:15 ZKS Zdunek Rzeszów vs RKS Kolejarz Rawicz 55:35 - Jak Zdunek chce jeszcze mieć szanse na utrzymanie, to innej opcji dla niego nie ma. RE: Sezon IV - Casaletto - 2011-10-31 Czeka nas ciekawa kolejka ) Lotos Gdańsk vs Sparta Wrocław 48:42 - Lotos jest bardzo mocny u siebie, a Sparta słabsza troche na wyjazdach , stawiam na Gdańszczan choć mecz powinnien być bardzo wyrównany ZKS Zdunek Rzeszów vs Victory Leszno 46:44 - Kolejny bardzo ciekawy mecz, Stawiam na Zdunka, zdecyduje przewaga toru .. Jednak Victory łatwo się nie poddadzą GRYFY Bydgoszcz vs Ostrowskie Diabły 49:41 - Mój cel główny to bonus bronie 14 pkt przewagi , więc myśle że powinno mi się to udać, na wygraną raczej nie mam szans. CWKS Resovia Rzeszów vs Fc Stare Drzewce Gorzów Wlkp. 20:70 GKS Wybrzeże vs RKS Kolejarz Rawicz 20:70 RE: Sezon IV - Krzys - 2011-11-01 Lotos Gdańsk vs Sparta Wrocław 49-41 ZKS Zdunek Rzeszów vs Victory Leszno 47-43 GRYFY Bydgoszcz vs Ostrowskie Diabły 46-44 CWKS Resovia Rzeszów vs Fc Stare Drzewce Gorzów Wlkp. 21-69 GKS Wybrzeże vs RKS Kolejarz Rawicz 25-75 Takie sa moje typy na ta kolejke RE: Sezon IV - Zdunek - 2011-11-02 Lotos Gdańsk vs Sparta Wrocław 40-50 jestem za sothisem bo lotos nade mna ale licze na to ze Krzys powalczy wkoncu jestesmy w jednym teamie w LM ZKS Zdunek Rzeszów vs Victory Leszno 47-43 po cichu licze na jakies pkt musze zbierac cenne pkt do utrzymania GRYFY Bydgoszcz vs Ostrowskie Diabły 46-44 hit kolejki.Jednak Gryfy minimalnie wygraja.Casa meczu łatwo nie odda i tu moze być wynik jak jedna tak i w druga strone... CWKS Resovia Rzeszów vs Fc Stare Drzewce Gorzów Wlkp. 15-75 brak slow nie wiem co sie dzieje z swk GKS Wybrzeże vs RKS Kolejarz Rawicz 15-75 nie ma co komentowac łatwe pkt dla Simiego RE: Sezon IV - sothis - 2011-11-02 Lotos Gdańsk vs Sparta Wrocław 44:46 musze tak postawić ZKS Zdunek Rzeszów vs Victory Leszno 46-44 GRYFY Bydgoszcz vs Ostrowskie Diabły 48-42 CWKS Resovia Rzeszów vs Fc Stare Drzewce Gorzów Wlkp. 21-69 GKS Wybrzeże vs RKS Kolejarz Rawicz 15-75 RE: Sezon IV - Squall1 - 2011-11-06 Lotos Gdańsk vs Sparta Wrocław 53:37 Lotos urósł w siłę, mój mecz u niego wiele w tabeli namieszać może ZKS Zdunek Rzeszów vs Victory Leszno 48-42 GRYFY Bydgoszcz vs Ostrowskie Diabły 51-39 CWKS Resovia Rzeszów vs Fc Stare Drzewce Gorzów Wlkp. 23-67 GKS Wybrzeże vs RKS Kolejarz Rawicz 17-73 RE: Sezon IV - Krzys - 2011-11-08 No teraz moim zdaniem czekam nas jedna z najciekawszych kolejek w sezonie GKS Wybrzeże vs ZKS Zdunek Rzeszów 15-75 - Tutaj to wiadomo Victory Leszno vs Sparta Wrocław 48-42 Jeden ze szlagierów naszej kolejki, zmierzą się nam dwaj betonowcy. Przewaga wlasnego toru Leszczynian zrobi swoje jednak. Ostrowskie Diabły vs Lotos Gdańsk 44-46 - Trochę się rozmarzyłem Aczkolwiek skoro ostatnio takie wyniki notuję, to czemu nie ? RKS Kolejarz Rawicz vs CWKS Resovia Rzeszów 60-30 Tutaj tez nie jest zly mecz, ze wzgledu na miejsca zajmowane w tabeli obu drużyn. Jednak Simonen ma raczej lepszy sklad od swk. Fc Stare Drzewce Gorzów Wlkp. vs GRYFY Bydgoszcz 49-41 Na koniec kolejny szlagier, gdzie tak naprawdę obie drużyny mogą wygrać. Już się nie moge doczekać przyszłęgo sezonu, gdzie każda kolejka bedzie zajebista Szkoda że tak mało ludzi sie udziela RE: Sezon IV - Speed - 2011-11-08 Niby mało osób się udziela, ale i tak jest to najaktywniejsze forum z pośród wszystkich lig ;p Tylko że szkoda ze w innych ligach jest poniżej 20 postów ;/ Niestety to jest minus że tak mało osób się udziela wgl na forum ;/ RE: Sezon IV - Zdunek - 2011-11-09 16. kolejka (2011-11-13) - Nierozegrana GKS Wybrzeże 18 : 72 ZKS Zdunek Rzeszów Victory Leszno 50 : 40 Sparta Wrocław Ostrowskie Diabły 50 : 40 Lotos Gdańsk RKS Kolejarz Rawicz 62 : 38 CWKS Resovia Rzeszów Fc Stare Drzewce Gorzów Wlkp. 50 : 40 GRYFY Bydgoszcz RE: Sezon IV - Krzys - 2011-11-11 Po przeanalizowaniu wszystkich meczów do końca sezonu, mój przypuszczalny typ tabeli po końcowej kolejce 1. Fc Stare Drzewce Gorzów Wlkp. 38 pkt - wiecej malych punktow 2. Ostrowskie Diabły 38 pkt 3. GRYFY Bydgoszcz 34 pkt 4. Victory Leszno 29 pkt 5. Lotos Gdańsk 25 pkt - wiecej malych punktów 6. Sparta Wrocław 25 pkt 7. ZKS Zdunek Rzeszów 22 pkt 8. RKS Kolejarz Rawicz 8 pkt 9. GKS Wybrzeże 4 pkt 10. CWKS Resovia Rzeszów 2 pkt Taki jest mój typ. Mam pewien pomysł dotyczący typowania meczó w przyszłym sezonie, a mianowiscie coś na wzór zakładów bukmacherskich. Przed każdą kolejką w Piątek wieczorem dodawałbym zdarzenia na każdy mecz z kursami. Po wybraniu typow ktore chcemy obstawić mnożymy przez siebie wszystkie kursy i wychodzi nam łączny kurs. Ranking bedzie polegal na tym, że dodajemy do siebie łączne kursy po każdej kolejce ( oczywiscie jeżeli kupon będzie wygrany, tzn. wszystkie zdarzenia będą trafione) Co o tym sądzicie ? Być może nie jasno wytłumaczyłem, nie jestem w tym dobry Proszę o wypowiadanie sie na ten temat RE: Sezon IV - Speed - 2011-11-11 tabela na koniec czasem może tak wyglądać, ale myśle że inaczej punkty będą w pierwszych 4 drużynach. A do tego typera, to fajny pomysł. Ale może poprostu typowanie za punkty, bez kursów, no chyba ze chce Ci się bawić w kursy to ok. RE: Sezon IV - Zdunek - 2011-11-11 no moze byc ale bez kursow... chyba ze chce Ci sie wpisywac na kazdy mecz kursy...Co prawda mnie juz moze nie byc w E-lidze chyba ze mi sie uda utrzymac... RE: Sezon IV - Speed - 2011-11-11 Będziesz czy nie będziesz, ale typować i tak możesz Ogólnie to głupio by było w Elidze, bez mistrzów z 1,2 i 3 sezonu, wiec lepiej się utrzymaj RE: Sezon IV - Zdunek - 2011-11-11 się zobaczy bede walczyl do samego konca... Cwks i tak juz leci takze jak zostane to tylko ja... RE: Sezon IV - Speed - 2011-11-11 Raczej Ci baraze chyba pisane z tego co widze, ale może Oszukasz Przeznaczenie |