![]() |
Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki (/showthread.php?tid=788) |
RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - Casaletto - 2012-02-26 Wszystko co wprowadzicie przyjme ze zrozumieniem, jeśli nikogo nie będzie krzywdziło. Nie chce się tylko zgodzić z ukkpku , ze gra powinna byc jak najprostsza..... taka gra szybko sie nudzi, nie ma możliwości nie ma zabawy i tyle... Jak ktoś chce mieć wszystko czarno na białym to nie nadaje się do roli Managera, bo manager powinnien być inteligentny i nad wszystkim czuwać , takie jest moje zdanie. RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - masloo2 - 2012-02-26 (2012-02-26, 21:32:49)Casaletto napisał(a): Wszystko co wprowadzicie przyjme ze zrozumieniem, jeśli nikogo nie będzie krzywdziło. Nie chce się tylko zgodzić z ukkpku , ze gra powinna byc jak najprostsza..... taka gra szybko sie nudzi, nie ma możliwości nie ma zabawy i tyle... Jak ktoś chce mieć wszystko czarno na białym to nie nadaje się do roli Managera, bo manager powinnien być inteligentny i nad wszystkim czuwać , takie jest moje zdanie. Właśnie tutaj się z tobą zgadzam ale tutaj czy w sm są na to za małe szanse moim zdaniem za daleko to wszystko zaszło i to będzie już nudne bo to są automatyczne czynności RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - szuwary - 2012-03-08 (2012-02-07, 16:27:54)Simonen napisał(a): Dokładnie tak jak mówi brylant, też jestem za tym. Tak żeby każda rozbudowa szkółki dawała nam możliwość szkolenia o 1 juniora więcej. super pomysl, wyzszy poziom szkolki, np. o jednego juniora wiecej poza tym gramy na koncie tzw. rodzinnym i ja mam juz 3 juniorow a na drugim koncie syna od ponad 2 miesiecy zadnego RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - specjal2009 - 2012-03-08 (2012-03-08, 08:36:29)szuwary napisał(a):(2012-02-07, 16:27:54)Simonen napisał(a): Dokładnie tak jak mówi brylant, też jestem za tym. Tak żeby każda rozbudowa szkółki dawała nam możliwość szkolenia o 1 juniora więcej. Najwieksza niesprawiedliwościa jest to ze ktoś zainwestował sporo kasy w szkolke i guano z tego ma bo w szkolce przeciag, a menadzerowi ktory nie inwestowal w szkolke, przyfarciolo i ma kilku perspektywoicznych adeptow, a do tego mogł se zrobić dobre zakupy na LT. TO WŁASNIE JEST CHORE... Kazdy menadzer ma mozliwośc wyboru czy chce budowac zespol na wychowankach czy też szukać okazji na LT, a te wszystkie propozycje ze skautami trenerami zawodami etc to tylko niepotrzebne komplikowanie... Skoro Stefik se załozyl ze tyle i tyle trzeba zapłacić za szybsze szkolenie juniora, to musi to działać, chyba ze robi nas w balona i płacimy za nic, ale tak z penościa tak nie jest bo po co niby mial tak robić. JAk najbardziej jestem za uzaleznieniem ilości juniorow w szkołce od jej lvl i to jak najszybciej!!! 1 lvl darmowy - możliwośc posiadania, szkolenia jednego adepta 2lvl - ____//_____ 2 juniorow ----------//-------- 20lvl----//--------- 20 juniorow Na maskymalny poziom szkoolki trzeba wydac chyba z 60 baniek, a to spore wyzwanie by zgromadzic taka kase i czasochlonne. RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - guti - 2012-03-08 Specjał wszystko dobrze teraz, ale za kilka lat większość aktywnych graczy bedzie miała ten 20 poziom i jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że u każdego gracza srednio 6-7 graczy co sezon bedzie wychodziło ze szkółki ... PIszesz: a te wszystkie propozycje ze skautami trenerami zawodami etc to tylko niepotrzebne komplikowanie... Pytam: komplikowanie? Ale tu chodzi o dodanie trochę elementów na który mamy wpływ, a nie tylko losowość - w przeciwieństwie do Ciebie mnie nie bawi codzienne sprawdzanie rano czy przyszedl nowy junior albo czy ktoś miał skok, wolalbym trochę pogłowkować RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - specjal2009 - 2012-03-08 Guti chyba za kilkanascie sezonow , mi udalo sie rozbudować jeden poziom w tym sezonie i to tylko dlatego ze sprzedałem kilku zawodnikow. Jak kazdy menadzer bedzie trzymal w szkkolce to co mu przyjdzie to wtedy bedzie wychodziło tych 7 na sezon, a adepciaki tłumami nie wala do szkolki. Faktycznie moze i 20 juniorow w szkolce za te 60 baniek ![]() Nad czym pogłowkować? Gdzie wysłac skauta lub jakiego trenera zatrudnić ? RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - guti - 2012-03-08 (2012-03-08, 14:50:28)specjal2009 napisał(a): Guti chyba za kilkanascie sezonow, jak kazdy menadzetr bedzie trzymal w szkkolce to co mu przyjdzie to wtedy bedzie wychodziło tych 7 na sezon, a adepciaki tłumami nie wala do szkolki. zagraj sobie w hattricka - mi tam większa frajde daje trenowanie juniorow niz seniorów albo w vm-manager. Bedziesz wiedzial o co mi chodzi RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - specjal2009 - 2012-03-08 Hm nie gram w zadnego z nich i nie mam pojecia jak tam wyglada szkolenie mlodziezy, moge jedynie stweirdzic ze siatka i pilka maja nie wiele wspolnego ze sportem zuzlowym. RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - Asteck666 - 2012-03-11 Guti, chciałbym to zobaczyć jak masz za kilka sezonów 20 lvl szkółki.... Prosiłbym Stefika o opisanie czy coś zostało zrobione ze szkółką, a jeśli tak to co? Stefik? RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - GM_Kuba - 2012-03-11 Jest spisany dobry duży prjkt. Wejdzie najwcześniejw połowie przyszłego sezonu. Narazi bez zmian RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - kamykov - 2012-03-11 (2012-03-11, 16:49:08)stefik4 napisał(a): Jest spisany dobry duży prjkt. Wejdzie najwcześniejw połowie przyszłego sezonu. Narazi bez zmian A mógłbyś zdradzić co nieco o tym projekcie??? RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - GM_Kuba - 2012-03-11 Jeśli będzie taka potrzeba wszytsko wyjdzie na jaw ![]() RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - ukppku - 2012-03-11 Wydaje mi się że chodzi bardziej o to żebyś powiadomił wcześniej przed wprowadzeniem żebyśmy mogli się przygotować odpowiednio ![]() Jeśli dużo się zmieni to ja bym był wdzięczny za info wcześniej bo rozbudowałbym sobie do odpowiedniego poziomu szkółkę na przykład... ![]() Może i przewrażliwiony jestem, ale w głowie mam obrazy z SM-a gdzie potrafili wprowadzać radykalne zmiany w silniku i poinformować co się zmieniło już w trakcie jazdy na nowym silniku... Oczywiście tam ulubieńcy i kółko wzajemnej adoracji miało info wcześniej i mogli szybciej, lepiej "zmienić przełożenia" treningowe ![]() RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - guti - 2012-03-11 (2012-03-11, 15:00:30)Asteck666 napisał(a): Guti, chciałbym to zobaczyć jak masz za kilka sezonów 20 lvl szkółki.... Bardziej mi chodzilo o kilka lat ... mamnadzieje ze SW bedzie jak WOSP tzn gra do konca swiata i o jeden dzien dluzej Juz sie nie moge doczekac do wejscia tego projektu ![]() RE: Zmiana w systemie przyjścia juniora do szkółki - Squall1 - 2012-03-13 przyznam że ja również jak ukppku chciałbym poznać postać projektu , a może nawet dodać jakiś ulepszający pomysł w porównaniu do działalności obecnej szkółki, co do której wiele argumentów przemawia in minus ![]() |