![]() |
Statystyka oglądalności na stadionie - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Statystyka oglądalności na stadionie (/showthread.php?tid=2183) |
Statystyka oglądalności na stadionie - szuwarek - 2012-08-27 Ponieważ i tak generowane są te dane (liczba widzów) to może warto wyświetlać statystykę oglądalności na swoim stadionie. Mogłoby to stanowić podstawę do jakiegoś ogolnego rankingu. RE: Statystyka oglądalności na stadionie - pj007 - 2012-08-28 Dodatkowa rywalizacja ![]() RE: Statystyka oglądalności na stadionie - GM_Kuba - 2012-08-29 Hmm zaraz coś popróbuję ;] Tylko w jakiej formie to przedstawić? Ostatni tydzien / miesiac? Sparingi, liga ? RE: Statystyka oglądalności na stadionie - Vinyll - 2012-08-29 Chyba tylko liga i średnia z miesiąca może RE: Statystyka oglądalności na stadionie - szuwarek - 2012-08-30 Mysle, ze na poczatek mozna zamknac sie w obrebie wlasnego stadionu, zobaczymy w jakim kierunku by to dalej poszlo co mogloby stanowic podstawe do dalszych analiz, pod warunkiem, ze ilosc widzow na stadionach poszczegolnych druzyn jest wynikiem czynnikow zwiazanych z dana druzyna, tj. pozycja w lidze, sama liga, wyposazenie stadionu, pogoda oraz wiele innych czynnikow, ktore nawet mi teraz do glowy nie przychodza ![]() ![]() RE: Statystyka oglądalności na stadionie - GM_Kuba - 2012-08-30 Zobaczcie w zakładce stadion na dole. RE: Statystyka oglądalności na stadionie - sothis - 2012-08-30 Stefik jest błąd ![]() Ja mam napisane że meczy ligowych było 14 przez 3 miesiące to się zgadza ale tylko 7 było u mnie i tak to powinno być zapisane RE: Statystyka oglądalności na stadionie - GM_Kuba - 2012-08-30 a teraz ok ? RE: Statystyka oglądalności na stadionie - AdikoSS - 2012-08-30 moż jeszcze dotakowo rekord frekfencji ?? RE: Statystyka oglądalności na stadionie - sothis - 2012-08-30 a jak wejdę w stadion kogokolwiek innego to pokazują się jego dane oglądalności? bo wydaje mi się że są moje dane RE: Statystyka oglądalności na stadionie - Speed - 2012-08-30 Nom na każdym stadionie pokazują się te same dane. Moze faktycznie ciekawie byłoby to urozmaicić jak AdokoS napisał. Może do tego co jest to jeszcze: Największa frekwencja: .... w meczu ...-... Najniższa frekwencja: .... w meczu ...-... RE: Statystyka oglądalności na stadionie - Zdunek - 2012-08-30 a moim zdaniem jesli to prawdziwe dane to stadion mam dwa razy wiekszy niz srednia ilosc ludzi ktora przychodzi na mecz wiec po co go wogole rozbudowywac moim zdaniem wciaz i nadal za malo ludzi przychodzi na mecz ligowy przy max reklamie i słoncu nie przyjdzie max osob a nawet liczba do tego zblizona.ja bym to zmienil... RE: Statystyka oglądalności na stadionie - szuwarek - 2012-08-30 (2012-08-30, 19:19:43)Zdunek napisał(a): a moim zdaniem jesli to prawdziwe dane to stadion mam dwa razy wiekszy niz srednia ilosc ludzi ktora przychodzi na mecz wiec po co go wogole rozbudowywac moim zdaniem wciaz i nadal za malo ludzi przychodzi na mecz ligowy przy max reklamie i słoncu nie przyjdzie max osob a nawet liczba do tego zblizona.ja bym to zmienil... Zdunek, a z ciekawości jaki procent ludzi w stosunku do miejsc przychodzi u Ciebie na mecze ? Może ten stosunek w grze jest podobny dla wszystkich, co by wskazywało na sens rozbudowywania stadionów. U mnie to jest za ostatni mecz ligowy: 38%. W zasadzie to co piszesz może wskazywać, że warto podjąć próbę zmian w grze o kolejne rozbudowy (nowe) aby stadion stał się bardziej atrakcyjny i przyciągnie więcej ludzi. Może warto założyć nowy wątek o co moglibyśmy jeszcze rozbudowywać nasze stadiony, co z pewnością podniesie poziom frekwencji. |