Indywidualne Mistrzostwa Juniorów 5 Ligi - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Indywidualne Mistrzostwa Juniorów 5 Ligi (/showthread.php?tid=2253) |
Indywidualne Mistrzostwa Juniorów 5 Ligi - misiek_kssg - 2012-09-08 Jak w temacie. W zależności od ilości zgłoszeń i ewentualnych sugestii/propozycji rozegrane zostaną turnieje cykliczne niczym GP lub drogą eliminacji do finału. Chętnych managerów proszę o wytypowanie max 4 swoich U21 (z zachowaniem odpowiedniej kolejności, gdyż w przypadku decyzji o rozegraniu turniejów podobnych rozgrywkowo do cyklu GP, udział będzie miała gwarantowana tylko pierwsza dwójka), jak również mile widziana informacja o klasie rozgrywkowej drużyny. anty falubaz - 5.21 - Wojciech Niburski - Patryk Kasprzik - Bolewsław Switalla - Bartosz Nadała RE: Indywidualne Mistrzostwa Juniorów 5 Ligi - Jack21 - 2012-09-08 hej a musi być U21? nie mam dobrych juniorów;D RE: Indywidualne Mistrzostwa Juniorów 5 Ligi - Vinyll - 2012-09-08 Witam Orliki Fordon 5 Liga 8 klasa Abel Bocianowski Edward Świszcz Emanuel Zybek Juliusz Jabłoński rez. Amadeusz Jajtner RE: Indywidualne Mistrzostwa Juniorów 5 Ligi - misiek_kssg - 2012-09-08 (2012-09-08, 15:26:40)Jack21 napisał(a): hej a musi być U21? nie mam dobrych juniorów;DA czy wg Ciebie turniej juniorów obowiązuje kadrę seniorów Poza tym, czy dwóch pierwszych zgłoszonych przeze mnie juniorów to szczyt możliwości w tej grze ? Jeden zdał licencję 7 dni temu, a drugi w ubiegłym miesiącu. Zawody juniorskie wg mnie będą ciekawsze, zwłaszcza dla tych świeżaków, bez doświadczenia, którzy na różnych nawierzchniach będą niczym dzieci we mgle. Raz podbiją serca publiczności, a w innym turnieju będą jedynie podziwiać uroki miejscowych torów słaniając się na motocyklu 2 sekundy za rywalizującą stawką. Takie zawody będą bynajmniej obfitować w emocje, a nie przydzielenie miejsc w finale po pierwszym z rozegranych turniejów. RE: Indywidualne Mistrzostwa Juniorów 5 Ligi - Jack21 - 2012-09-08 no powiedzmy że mnie przekonałeś zatem, Czarni Inowrocław - 6 liga 9 klasa - Donat Reczyk - Cyprian Chudyński - Roman Brzyński - Sławek Podgórski RE: Indywidualne Mistrzostwa Juniorów 5 Ligi - steel_rider - 2012-09-10 no ok , to ja może swoich też wystawie , może w końcu zarobią na tego rometa co im kupilem po sztuce ;p Steel Riders - 5 liga 21 klasa Anzelm Oszako Lucjan Baranowski Anzelm Kiewisz Włodzimierz Buckiewicz rez:Joachim Piszora RE: Indywidualne Mistrzostwa Juniorów 5 Ligi - pj007 - 2012-09-14 Banda Jonaków Zielona Góra - 5 liga: 11 klasa Radomir Średziński Aureliusz Serba Brunon Kościuszko Rainer Brzoza RE: Indywidualne Mistrzostwa Juniorów 5 Ligi - Jack21 - 2012-09-20 Zrobiłem małą edycje w swojej liście a jak tam te nasze zawody coś się rusza w tym temacie? RE: Indywidualne Mistrzostwa Juniorów 5 Ligi - dozi4 - 2012-10-03 Dozland Bolesławiec 5.25 - Trzciniecki Ernest - Zamołojko Jakub |