![]() |
Prośby o usunięcie - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Gra (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konta rodzinne i zgłaszanie transferów (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Prośby o usunięcie (/showthread.php?tid=246) |
Prośby o usunięcie - GM_Kuba - 2011-03-08 W tym temacie piszcie ID, nazwę i login własnej drużyny która chcieli byście usunąć wraz z powodem ![]() RE: Prośby o usunięcie - marcelinio - 2011-04-07 hej moj mlodszy brat chcialby usunać aktualna druzyne poniewaz chcialby sprobować od nowa poki jest teraz przerwa!! pisze JA bo on nie ma konta na forum. drużyna- ApatoR login- Mały RE: Prośby o usunięcie - TheSzynal - 2011-04-24 witam chciałem założyć konto. podałem adres na wp które nie mogło coś odebrać linku aktywacyjnego więc założyłem drugie konto na e-mailu gmail więc proszę o usunięcie 2 kont ponieważ na pierwszym mi nie wyszło i też chciałbym je usunąć. 1. login : Szynal Drużyna : UKS RR Rawlich 2. login : Tobix Drużyna : Olimp Rawicz (tutaj nie wiem czy jest aktywowane ponieważ link nie mógł dojść nawet po paru wysłaniach) Na Szynalu może nie zgadzać się IP ponieważ zmieniałem dostawcę internetu RE: Prośby o usunięcie - daehniks1 - 2011-06-17 login:daehniks1 druzyna:daehniks1 Gorzów wlkp liga 3 gr 3 powód??!! podejrzenie o oszustwo //zrobione RE: Prośby o usunięcie - MichalKR - 2011-07-20 login MichalKRK nazwa Wanda liga 4 klasa 9 mój ojciec przestał grać ![]() // zrobione RE: Prośby o usunięcie - Matthaeus - 2011-09-12 Evolution SC Liga: 6 liga 15 klasa Brak czasu na grę //zrobione RE: Prośby o usunięcie - prz94emo - 2011-09-19 Polonia Przema$ Leszno liga: 3 klasa 3 Brak czasu na gre // zrobione RE: Prośby o usunięcie - tyla94 - 2011-11-07 HP Ogrody liga 5 21 klasa założyłem koledze drużynę z osiedla bo mnie prosił a a pare min temu mi pisał że nie chce mu sie w to grac bo nie ma czasu sorry za problem i muszę za niego robić z siebie debila pozdrawiam //zrobione RE: Prośby o usunięcie - alma217 - 2011-11-10 Proszę o usunięcie konta z powodu niezbyt dużej możliwości poświęcania czasu na gra. (chciałem rac bo brat mówił ze fajna gra) Także proszę o usunięcie PS: Nie wiem co zrobić ze zgłoszeniem wspólnego IP przez (nick/ID: alma219) // Zrobione RE: Prośby o usunięcie - Stachoo81 - 2011-11-24 Witam, Od czerwca nie zaglądałem na managera. Proszę o przywrócenie drużyny lub pozwolenie na założenie nowej. z góry dziękuję i pozdrawiam stachoo81 K2 Toruń Drużyna K2 Toruń jest od dawna nieaktywna, więc spokojnie możesz założyć nową. RE: Prośby o usunięcie - Szok - 2011-11-27 Stare konto do usunięcia: nick: Szok Drużyna: KSA Konto brata do usunięcia: nick: Apatorowiec Drużyna: KS Krzyżacy Toruń Moje nowe konto ma nick Szok1, proszę o nie usuwanie go ![]() P.S. Możecie sprawdzić, że pomiędzy mną a moim starym kontem, oraz kontem brata nie było ŻADNYCH transferów. Pozdrawiam ![]() /zrobione RE: Prośby o usunięcie - kolosz000 - 2011-11-30 Proszę o usunięcie mojego konta! Nick: ROWEK Klub: ZielonoCzarni Powód: Brak chęci :/ /zrobione RE: Prośby o usunięcie - Matthaeus - 2011-11-30 Witam mimo słabego łącza internetowego nie miałem czasu, a wręcz możliwości prowadzenia mojego klubu. Drużyna do usunięcia SC Evolution Leszno, Matthaeus1994 a moja nowa drużyna SC Unia Leszno, Priest z poważaniem Mateusz ![]() /zrobione RE: Prośby o usunięcie - lukstar3000 - 2011-12-02 witam chce usunac konto syna kacper2005 druzyna assasin -leszno powod - niebardzie mu sie podoba /zrobione RE: Prośby o usunięcie - kubackm - 2011-12-27 nick:kubackm drużyna:TŻ Lions Częstochowa ps:przy zakładaniu nowego konta moge mieć ten sam nick i tą samą nazwę drużyny czy mam wymyślić nowe?a hasło? /zrobione |