Oficjalne forum gry Speedway-World
Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - Wersja do druku

+- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum)
+-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Wątek: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów (/showthread.php?tid=4127)

Strony: 1 2

Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - Hyziu - 2013-03-26

Zapraszam wszystkich chętnych do organizacji rund eliminacyjnych do zgłaszania się. Przy zgłaszaniu proszę podawać nazwę klubu, żebym nie musiał wyszukiwać, albo domyślać się, bo nie zawsze nicki na forum pokrywają się z tymi w grze.
Start Eliminacji przewidziany jest na 13.04.2013 czyli tuz przed 1 kolejką ligową nowego sezonu, bardzo proszę wszystkich zgłaszających aby trzymali ten termin wolny.
Potrzebnych będzie zapewne coś koło 12-15 organizatorów.

Lista Organizatorów:
Power Gniezno
TARZAN`S TEAM TARNÓW
Krzyżcy R3 Toruń
orly
Demogorgon Wrocław
Polonia Osielsko
Sparta Wrocław
Anioły UNIBAX
Fc Stare Drzewce Gorzów Wlkp.
Orliki Fordon
Speed Fordon
Bicycle
ŻKS Radlin
Lubella Lublin

RE: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - jacekpulo - 2013-03-26

Sorki ale muszę zrezygnować z organizacji turnieju ponieważ nie będę miał neta jakieś 2-3 tygodnie a z fona będzie mi ciężko to wszystko upilnować Smutny

RE: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - Marek79 - 2013-03-26

Mozesz na mnie liczyc.

RE: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - kamykov - 2013-03-26

Krzyżcy R3 Toruń - mogę zorganizować turniej

RE: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - wiolad - 2013-03-26

orly tez cos mogą zorganizować

RE: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - Asteck666 - 2013-03-26

i ja i ja Duży uśmiech

RE: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - matti_1 - 2013-03-26

i Polonia Osielsko również Oczko

RE: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - sothis - 2013-03-26

ja też ja też

RE: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - Teves - 2013-03-26

...a ja bym mógł?
..........Duży uśmiech..........

RE: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - Squall1 - 2013-03-26

zgłaszam kandydaturę Oczko

RE: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - Vinyll - 2013-03-28

I ja się zgłaszam jak jeszcze potrzeba

RE: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - speed_55 - 2013-03-29

Speed Fordon zgłasza gotowość

RE: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - szuwarek - 2013-03-30

Również Bicycle może zorganizować turniej Uśmiech

RE: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - kropek81 - 2013-03-31

Jakby była taka potrzeba to na mnie można zawsze polegać ŻKS Radlin

RE: Indywidualne Mistrzostwa Ligii Juniorów - 5 sezon - zapisy na organizatorów - jacekpulo - 2013-04-01

Sorki ale muszę zrezygnować z organizacji turnieju ponieważ nie będę miał neta jakieś 2-3 tygodnie a z fona będzie mi ciężko to wszystko upilnować