![]() |
Stadion - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Stadion (/showthread.php?tid=4527) |
Stadion - ggregory93 - 2013-06-21 Witam Czytałem niedawno wątek gdzie ktoś wspomniał aby urozmaicić rozbudowę stadionu. Myślę że można wprowadzić coś co przyniesie zarazem dodatkowy dochód (oczywiście nie za duży), mianowicie: -wybuduj sklep z gadżetami klubowymi, + 3 możliwości rozbudowy: -zwykły koszt : 50 000 zł -mały koszt : 100 000 zł -średni koszt : 250 000 zł -duży koszt : 500 000 zł Wysokość zarobków mogłaby być uzależniona np. od wyników drużyny, wyniku meczu w tym właśnie dniu. -wybuduj budki z jedzeniem i napojami, lub (wybuduj gastronomie), analogicznie jak wyżej tylko inne koszty: -zwykła koszt : 75 000 zł -mała koszt : 150 000 zł -średnia koszt : 350 000 zł -duża koszt : 700 000 zł Wysokość sprzedaży zależna od ilości kibiców oczywiście, oraz pogody (wiadomo jak kibica suszy w upale piwko musi być ![]() Czekam na opinie co do pomysłu, myślę że jest do poprawki, ciekawe co na to Stefik?? Pozdrawiam RE: Stadion - grzech - 2013-06-21 było takie coś już co najmniej 3 razy proponowane więc ja jestem za... jeszcze parking było z tego co pamietam, zadaszenie i jakies inne bzdety xD RE: Stadion - anonim-04 - 2013-06-21 no wszystko ok ale skad ja mam wziasc na to wszystko?? przychodów nie przybywa a budowac chcecie coraz wiecej RE: Stadion - ggregory93 - 2013-06-21 Hmm ja jestem w 5 lidze i zarabiam na meczu 300 000 zł w pochmurny dzień , trzeba po prostu znaleźć złoty środek... , parking też dobra rzecz... teraz trzeba czekać aż Stefik odwiedzi ten dział RE: Stadion - kamykov - 2013-06-21 A mnie się jakoś gorąca kiełbasa ze słoneczkiem kojarzy. Trochę wysokie koszty produkcji tych barów to pewnie zyski były by też nie małe , ale pewnie ten pomysł mógłby powiększyć różnice między bogatymi a biednymi więc raczej to by się nie sprawdziło. Choć pomysł fajny ale niestety czuje się jakby lekki kryzys SW RE: Stadion - Jack21 - 2013-06-22 wlasnie coraz bardziej odchodzimy od zuzlu s czystej postaci i zajmujemy sie kielbaskami ![]() ![]() RE: Stadion - anonim-04 - 2013-06-22 przydało by sie trochę wiecej nieprzewidywalności w meczach ligowych RE: Stadion - ggregory93 - 2013-06-22 A co do kryzysu, przedstawiłem na priv Stefikowi propozycje ustalania cen na transfery, i co ?? zero jakiegokolwiek odzewu , nic jeśli właściciel tu nie zagląda i żadko komentuje to jak ma być postęp?? jak się nie wyrabia niech powoła kogoś do pomocy. Pisze żeby dawać propozycję a nawet na nie nie odpisuje , a potem wielkie zdziwienie że liczba graczy kręci się koło 800... tyle mam do powiedzenia, swoich propozycji dalej nie ma sensu dodawać bo i tak włodarze się nie interesują pozdrawiam RE: Stadion - Jar123456 - 2013-06-22 dobry pomysł zawsze parę groszy by więcej wpadło RE: Stadion - carasta - 2013-06-22 Jeżeli chodzi o przewidywalność http://www.speedway-world.pl/forum/showthread.php?tid=4167 RE: Stadion - Jack21 - 2013-06-22 (2013-06-22, 10:11:43)ggregory93 napisał(a): A co do kryzysu, przedstawiłem na priv Stefikowi propozycje ustalania cen na transfery, i co ?? zero jakiegokolwiek odzewu , nic jeśli właściciel tu nie zagląda i żadko komentuje to jak ma być postęp?? jak się nie wyrabia niech powoła kogoś do pomocy. Pisze żeby dawać propozycję a nawet na nie nie odpisuje , a potem wielkie zdziwienie że liczba graczy kręci się koło 800... tyle mam do powiedzenia, swoich propozycji dalej nie ma sensu dodawać bo i tak włodarze się nie interesują pozdrawiam ten temat i dosłownie te same słowa wałkowałem już milion razy... niestety Stefik nie chce sobie pomóc ![]() RE: Stadion - Tofik - 2013-06-27 jestem za a jeśli chodzi o koszty to malymi kroczkami wszystko powoli można zrobić nikt przecież z nas stadionu nie rozbudował w ciągu kilku dni tak samo i tu małymi kroczkami i do przodu a parking wokół stadionu czy sklepik z pamiątkami dawał by dodatkowy dochód oczywistm by było że takie dochody trzeba by było jakoś przeliczyć na ilość kibiców ale pomysł popieram RE: Stadion - Squall1 - 2013-12-06 zamykam |