Galeria chwały. - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Turnieje (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=60) +--- Dział: Liga Nastolatów (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=62) +--- Wątek: Galeria chwały. (/showthread.php?tid=5955) |
Galeria chwały. - Asteck666 - 2016-07-16 LIGA NASTOLATKÓW
Sezon I
Polonia Osielsko Fc Stare Drzewce Gorzów Wlkp Lubella Lublin Sezon II Fc Stare Drzewce Gorzów Wlkp Lubella Lublin Polonia Osielsko Sezon III GKM 1979 Polonia Osielsko GRYFY Bydgoszcz Sezon IV Polonia Osielsko GRYFY Bydgoszcz Husaria BERG Rzeszów Sezon V ROW RKS - MOTOR LUBLIN Polonia Osielsko Sezon VI GKM 1979 POWER Gniezno Polonia Osielsko Sezon VII AMATORZY Gniezno Polonia Osielsko Victory Leszno Sezon VIII ASTECK Zielona Góra GKM 1979 Roko-Big Speedway LUBLIN Sezon IX GKM 1979 GRYFY Bydgoszcz ASTECK Zielona Góra Sezon X GRYFY Bydgoszcz Werewolves SG ŻKS Radlin Sezon XI GRYFY Bydgoszcz ZKS Huragan Tarnów Werewolves SG Sezon XII ASTECK Zielona Góra GRYFY Bydgoszcz Werewolves SG Sezon XIII ARJUMA Golub-Dobrzyn TKKF Siekacze Gniezno GRYFY Bydgoszcz Sezon XIV ARJUMA Golub-Dobrzyn TKKF Siekacze Gniezno ASTECK Zielona Góra Sezon XV ARJUMA Golub-Dobrzyn ASTECK Zielona Góra TKKF Siekacze Gniezno Sezon XVI GRYFY Bydgoszcz Stal SEQUENTIAL ONE Rzeszów Speed Car - MOTOR Lublin Sezon XVII Stal SEQUENTIAL ONE Rzeszów GRYFY Bydgoszcz GKM Grudziądz Sezon XVIII Stal SEQUENTIAL ONE Rzeszów GKM Grudziądz PanOwoc.pl Sezon XIX PanOwoc.pl GRYFY Bydgoszcz GKM 1979 Sezon XX GRYFY Bydgoszcz ARJUMA Golub-Dobrzyn ROW Sezon XXI TKKF Siekacze Gniezno GKM 1979 Speed Car - MOTOR Lublin Sezon XXII TKKF Siekacze Gniezno ROW Werewolves SG Sezon XXIII Werewolves SG PIECHRybnik SDD Toruń Sezon XXIV Werewolves SG GKM 1979 PIECHRybnik Sezon XXV Werewolves SG PIECHRybnik GKM 1979 Sezon XXVI PIECHRybnik ROW Werewolves SG Sezon XXVII Werewolves SG SDD Toruń KM Orzeł Łódź KLASYFIKACJA MEDALOWA RE: Galeria chwały. - Asteck666 - 2018-10-06 PUCHAR/LIGA NASTOLI MŁODSZYCH
Sezon I
GRYFY Bydgoszcz TARZAN'S TEAM TARNÓW ROW Sezon II ZKS Huragan Tarnów GRYFY Bydgoszcz Polonia Osielsko Sezon III GRYFY Bydgoszcz Siekacze Gniezno ŻKS Radlin Sezon IV ARJUMA Golub-Dobrzyn Siekacze Gniezno ASTECK Zielona Góra Sezon V TKKF Siekacze Gniezno ARJUMA Golub-Dobrzyn GRYFY Bydgoszcz Sezon VI GRYFY Bydgoszcz GKM Grudziądz Speed Car - MOTOR Lublin KLASYFIKACJA MEDALOWA RE: Galeria chwały. - Asteck666 - 2021-01-20 Aktualizacja po 17 sezonie LN i 6 edycji PMN RE: Galeria chwały. - wojtas_gkm - 2021-01-21 Super, dzięki Asteck! RE: Galeria chwały. - kropek81 - 2021-01-21 super Asteck dwa razy brąz zdobyłem po jednym w LN i PMN już mi to z głowy wypadło dzięki za przypomnienie RE: Galeria chwały. - Asteck666 - 2021-10-13 Aktualizacja po 19 sezonie LN Puchar nastoli młodszych już odszedł w niepamięć, bo powstała Liga Młodzików Wszechmistrzem nastoli młodszych został ADM_Henrik i nikt już go nie pobije RE: Galeria chwały. - wojtas_gkm - 2023-01-31 Aktualizacja po 24 sezonie Ligi Nastolatków. Niechcący edytowałem nie ten post i skasowałem dane o Pucharze Nastoli Młodszych. Mam nadzieję, że udało mi się odtworzyć prawidłowo, ale mam prośbę Asteck jeżeli masz gdzieś te dane, czy choćby tabelę medalową do porównania to prośba o zweryfikowanie. RE: Galeria chwały. - wojtas_gkm - 2023-05-05 Aktualizacja |