![]() |
Propozycje - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Propozycje (/showthread.php?tid=659) |
Propozycje - 19matias62 - 2011-11-13 1.Proponuję , aby "wycenić" zawodnika ... Tzn. Wprowadzić coś takiego jak Wartość zawodnika. Wielu nowych graczy ( w tym ja jak zaczynałem ) Nie potrafi ocenić ile dany zawodnik może być warty , co za tym idzie , jeśli kupuję może przepłacić , a jeśli sprzedaje może wystawić za dużo mniej niż powinien . 2. Wydaję mi się , że szkółka juniorów (rozbudowywanie jej ) za dużo kosztuję .. Ja za mecz w lidze (6liga) po odjęciu reklamy , otrzymuję 40.000 (około) + wypłaty dla zawodników ;( . 3. Obozy treningowe ... Dobry pomysł , ale ja miałem funduszy tylko na tyle , aby 3 zawodników wysłać .. Wydaję mi się, że są za drogie . 4. Można by też , częściej wprowadzać Australijczyków , ja niestety się nie załapałem , bo akurat nie miałem z czego kupić ![]() Na razie to tyle , wypowiadajcie się ![]() RE: Propozycje - dawidst8 - 2011-11-13 bardzo podoba mi sie 1 pomysl jestem za RE: Propozycje - Teves - 2011-11-13 To już twój problem kiedy stracisz, a kiedy zyskasz...To jest manager i trzeba myśleć jak zarobić, jak każdy miałby nam ułatwiać to gra byłaby nieciekawa i ludzie by rezygnowali z nudy. Co do drugiego punktu się zgadzam..Australijczycy?? Są za słabi w większości, a tych z dobrymi skillami ekstraligowcy nie puszczą łatwo... ![]() RE: Propozycje - 19matias62 - 2011-11-13 Nom . Tylko przyjdzie nowy koleś wystawi słabiaka jakiegoś za 500.000 , drugi nowy go kupi i poleci ban za niewiedzę , wycenienie pomogłoby szczególnie nowym zawodnikom , ja już +/- wiem za ile sprzedawać / kupować . RE: Propozycje - matti_1 - 2011-11-13 Jak nie ma powiązania IP to nie ma wtedy bana RE: Propozycje - Zielony815 - 2011-11-13 1. Nie, bo wystarczy poobserwować LT i mniej więcej idzie zobaczyc ceny. 2. Szkółka nie może być tańsza (piszę to już po raz setny chyba ![]() - Rozbuduj stadion (chyba najlepsza mozliwa inwestycja w grze). Szybko się zwraca i niedużo kosztuje. - Umowy ze sponsorem nie masz? 3. Patrz wyżej. 4. A po co tylu Australijczyków w grze? xD Są wysypy po zakończeniu sezonu. I jak będzie okazja i chęć to Stefik zapewne w sezonie też będzie robił wysypy dla odpompowania kasy ![]() RE: Propozycje - dawidst8 - 2011-11-14 a ja mam nowy pomysl aby mozna wybudowac zadaszenie stadionu poniewarz u mnie w wlkp co chwile zachmurze lub deszcz pada i jak by sie mialo takie zadaszenie to nie martwil bys sie ze mecz moze sie nie rozegrac i w pewnym sensie samopoczucie zawodnika by bylo lepsze RE: Propozycje - specjal2009 - 2011-11-14 dawid odbry pomysl tylko ja widze to tak ze zadaszenie mialo by wplyw na ilosc kibicow przychodzacych na mecze ![]() takie zadaszenie tez powinno byc drogie drozsze jak oswietlenie jakies 5bianiek RE: Propozycje - daehniks1 - 2011-11-15 czytaj uwaznie moje zdanie ![]() |