"Technika:
- ważna na torze typu: Grząska
- wywiera wpływ na jazdę zawodnika
Start:
- ważna umiejętność na torze typu: Twardy
Prowadzenie motocykla:
- ważny na nawierzchni typu: Grząska"
Silnik meczowy
"Ważność skili na poszczególnych nawierzchniach:
normalna:
0-2 do startu
0-2 do techniki
0-2 do prowadzenia
grząska:
3 do prowadzenia
2 do techniki
1 do startu
twarda:
3 do startu
2 do techniki
1 do prowadzenia"
To jak w końcu, Technika jest ważniejsza przy grząskiej nawierzchni, tak jak jest napisane w zakładce "Trening" czy sugerować się zakładką "Silnik meczowy", gdzie Technika jest równie ważna na każdym z torów??
Moim zdaniem powinno być i chyba tak jest że zgodne z opisem w silniku meczowym, ale pewny nie jestem.. więc poczekajmy niech się wypowie ktoś bardziej obeznany
Zaczął się sezon,widzę że w 6ej lidze 30klasa już mają mecz za sobą, a moja klassa 31 nie ma pełnej obsady i pisze tylko:
Twoja liga nie została jeszcze zapełniona!
Poczekaj, aż będzie komplet 10 drużyn i wtedy zostanie ustalony terminarz rozgrywek.
Czy ktoś mnie może poinformować jak to zostanie rozwiązane???
...bo rozgrywanie samych sparingów mnie nie interesuje...
AssAssin@ Pewnie w przyszla niedziele pojedziesz mecz ligowy, z tego co widze w twojej lidze jest juz 8 brakuje jeszcze dwoch druzyn do kompletu. Wtedy pewnie zostanie ustalony terminarz dla twojej ligi. Choc nie jestem pewnien na sto procent
2011-12-12, 21:38:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-12-12, 22:23:46 przez Mathis.)
Witam jakie skile są priorytetem na poszczególnych torach, jestem nowy czytałem "Pomoc" a tam w zakładce "silnik meczowy" co innego napisane, natomiast "trening" bodajże znów coś innego, wchodzę w szkółkę juniorów i znów jakiś skil się nie liczy. Więc czym mam się sugerować
---
sorry zielony ^^ dzięki