I Ty kamykov sądzisz że specjalnie na Ciebie się szykuje?(i tak nie mamy co robić w 1 lidze)A tak poz tym już wygrałem z tobą, sądząc po skokach moich zawodników rozwaliłbym cię i u ciebie bez tego "dziada", więc nie muszę się zbroić. Zresztą sam nie wiem ile pogram w tego managera, więc nie będe hodować juniorów żeby w 2014 roku coś tam ugrać, więc się cieszę tym co mam A tak poza tym to nieźle nam idzie w LM i mam nadzieje że w przyszłym sezonie powalczymy o coś w ekstra./
2012-05-18, 20:36:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-18, 20:37:29 przez kamykov.)
A myślisz że ja skoków nie miałem u swoich zawodników???
Może i bym przegrał nawet u siebie tylko że zacząłem jeździć juniorem w składzie i myślę że sprzedam któregoś z moich seniorów. Może się skusisz?
Co do LM to drażni mnie nasze najsłabsze ogniwo!!!
Oj widze Teves już ładne poczynania robisz odnośnie występów w 1 lidze . Patrząc na wyniki to chyba nawet na własnym torze nie uzbieram 40 pkt.
Ale to dobrze bo ktoś musi przedzierać szlaki dla Gwardii
No i się udało. Awans do Pierwszej Ligi. Łatwo nie będzie i pewnie będę walczył o utrzymanie, ale zawsze to jakis krok w przyszłość. Póki co mój zespół nigdy w historii nie doznał porażki w meczu ligowym.