Szanowni koledzy (akurat Chinka nie zabierała głosu) przede wszystkim uspokójmy nerwy. Nie używajmy określeń typu "dałeś dupy" bo to wprowadza niepotrzebny chaos.
Dopiero gdy całość przeczytałem i obejrzałem 4mecze, które się odbyły, załapałem w czym rzecz.
  • Zacznę może od końca. Chinka miała mecz o 22 stąd widziała zapkę w niedzielę. W zasadzie tylko ona wpasowała się, zapewne przypadkowo.
  • Gospodarz nie zdążył do soboty przygotować zapek ale i też pozostali nie zadziałali instynktownie by szukać w niedzielę zastępstwa a swoje spotkania niedzielne odbyli wcześniej, niż pojawiła się zapka.
  • Początkowo chciałem nie przyznawać nikomu punktów za tę kolejkę, jednak dlaczego karać Chinkę.
  • Stąd wydaje się, że najlepszym wyjściem będzie utrzymać Chince to co ujechała czyli 2 pkt. i 53 mpkt., SantiagoDD wyzerować a Hyziowi i rekinowi67 siłą rzeczy też nie przydzielić, bo w jaki sposób.

Dla tych, którzy będą śledzili wątek, raz jeszcze apeluję aby jak najwcześniej zakładać 4mecze, by właśnie nie dochodziło do podobnych sytuacji. Można zdaje się założyć 3 czwórmecze jako gospodarz, więc nawet jeśli jest się organizatorem w innych turniejach to w Lidze Juniorów da radę założyć na tydzień przed terminem.