(2012-02-22, 22:05:49)masloo2 napisał(a): Szkółka leży w tej grze od pierwszego dnia istnienia gry i nikt się tym nie przejmuje a co do gry to może nie wam ale szczególnie administracji polecam się zagłębić w inne fora o grach online (ogólne nie żużlowe) nie wiem jak żużlowe ale ja jak 2 miesiące temu szukałem jakiejś fajnej gry to wpadłem na kilka tematów o sw i naprawdę polecam przeglądnięcie takich forów administracji może im to trochę otworzy oczy. bo to co się tutaj dzieje to nie powiem co to jest i nie chce mi się teraz szukać tych tematów ponownie a z chęcią bym zacytował kilka postów bo były naprawdę otwierające oczy

masloo trochę jesteś niesprawiedliwy dla administracji - bo co do ich starań i pracy nad rozwojem gry nie można mieć zastrzeżeń. Gra cały czas ewoluuje i chwała im za to. Fakt, że większość zmian jest kosmetyczno-upiększających i trochę mi brakuje zmian czysto managerskich na które mamy wpływ w grze.
Faktem jest ze zarowno tu jak i w sm-ie szkólka juniorów to porażka. Gram w inne gry i tam to jest newralgiczny punkt strategii. I tu w sw też powinien być. Twoja masloo propozycja z 2 strony jest super, ale masz świadomość, że to ogrom pracy i być może Stefik teraz nie ma na to czasu. Ja tam widzaiłem, że nie powiedział nie. Może na wakacjach? Już pisałem wcześniej szkółka juniorów to podstawa i mam nadzieję, że nastąpi kiedyś rewolucja w tym temacie.
Także reasumując - skoro grasz dalej w sw to znaczy, że coś w niej widzisz Oczko mi się coraz bardziej podoba, a wobec schyłku sm-a wkrótce stanie się moim numerem 1 w grach o tematyce żuzlowej