jeszcze sie jeden nie skonczyl a juz zalazek nastepnego (y)

oprocz tego mam jeszcze maly pomysl, nie wiem jak to dalej bedzie wygladalo, sezon sie konczy wiec trzeba bedzie zmienic szyld, czesc z nas awansuje wyzej. Ale zastanawiam sie czy oprocz druzynowek nie zrobic indywidualnie zawodow. Seniorskie i juniorskie. Zalozmy ze jest nas 16, kazdy zglasza 4 najlepszych swoich seniorow i juniorow. Wymagaloby to troche wiecej czasu na poczatku , ale wydaje mi sie mozliwe. Tu kazdy by byl organizatorem. Proponuje zaczac od 1/4 finalu. Cztery zawody w tej rundzie, 2polfinaly, final pocieszenia i glowny. Lacznie 8 zawodow. W seniorach i juniorach daje lacznie 16 czyli kazdy gracz organizuje zawody raz. Wydaje mi sie to mozliwe. Calosc mozna by bylo pyknac w 3 weekendy. Jedna sobota cwierc potem polfinaly tydzien pozniej i finaly . Stadiony wydaje mi sie najlepiej wybrac wedlug rankingu stadionow. I tu wymagana by byla aktywnosc kazdego gracza na forum, albo kontak pomiedzy graczami, dac jak w tym turnieju rozpiske kto ktory turniej organizuje, i sie wzajemnie kontaktowac tez ktorych zawodnikow nalkezy zapraszac do kolejnych rund. Daje pomysl, ktory zrodzil sie w mojej glowie dzisiaj, czekam na Wasze zdanie na ten temat jhak rowniez na pomysly