(2012-05-13, 14:25:57)Asteck666 napisał(a):
(2012-05-13, 13:05:11)ukppku napisał(a): A to czasem nie miało być tak, że skoro drużyna gości liczy tylko 5 osób w klanie nie musi składu podawać bo i po co?
Gospodarz od razu podaje wszystkie pary i jedziemy Uśmiech

Dokładnie gdy klan liczy sobie 5 drużyn to nie musi podawać składu a gospodarze spotkania to robią dobierając pary
Henrik

"W przypadku kiedy drużyna klanu gości ma 5 drużyn w swoim klanie, wtedy to kapitan klanu gospodarzy ma MOŻLIWOŚĆ do wystawienia całego składu na mecz czyli wszystkie pary bez wcześniejszego podania składu przez gości."

1 - Czy ta możliwość zwalnia klan gości z przestrzegania punktu 2 regulaminu???
2 - Skąd ja mam wiedzieć ile drużyn liczy klan gości???
3 - Czyli gdyby do jutro nie były wystawione skałdy na mecz, to winę ponieśli by gospodarze???

Wydaje mi się Asteck że tu chodzi o zdrową rywalizację i jazdę, a nie szukania dziur w regulaminie i za wszelką cenę uniknięcia meczu kosztem punktów na korzyść swojego klanu... Co innego jak któraś z drużyn zajmie termin.

Zresztą tak jak sama nazwa wskazuje to gospodarz zazwyczaj jest odpowiedzialny za dopięcie szczegółów jeśli mecz odbywa się u niego. Więc można się postarać i w ciągu 5-10sek zobaczyć ile drużyn liczy klan rywala. Jeśli są jakieś nieścisłości lub niedomówienia zawsze można przecież zapytać kapitana drużyny przeciwnej lub po prostu tutaj na forum rzucić temat. A nie od razu o 6:00 nad ranem zgłaszać wnioski o WO...
Na 1 miejscu powinno być dobrowolne odjechanie meczu więc skoro widzi się braki w wystawieniu składu to pierwszą reakcją musi być jakaś wiadomość do przeciwników wyjaśniająca co jest grane... i co zrobić aby mecz się odbył...

dziękuje Uśmiech