Cytat:Tutaj pokazujesz jak bardzo jesteś stronniczy. WAM początkującym nikt nic nie zabrał z tego czego się dorobiliście czy też nie (choćby fakt pozostawienia juniorów), ale wy bardzo chętnie byście chcieli żeby NAM starym wygom zabrać to czego się dorobiliśmy dzięki naszej pracy i czasowi wkładanemu w tą grę. Dlaczego ?? A no dlatego, że przez swoją nieudolność (Zakładać 3 drużyny bo co chwilę bo to skład mi się nie podoba, bo to roztrwoniłem 2 mln i to jeszcze przez kogoś kto już spędził 3 lata i innym managerze i powinien wiedzieć jak gospodarować finansami) nie potraficie sobie poradzić sami i szukacie furtek żeby się zbliżyć do czołówki.

Ja nikomu nic nie chce zabierać...czytaj między wierszami...podałem Ci tylko przykład jaki właśnie został wprowadzony,i nie zależy mi na tym żeby Ci zabrać Twoje ciężko zarobione miliony:
zacząłeś grać 2010.09.08 a to Twoje transfery:
1.Wiktor Kamiński 2010-09-21 104 001 zł
2.Mścisław Bogacki 2010-09-21 262 124 zł
3.Remigiusz Piotrowski 2010-09-21 750 000 zł
4. 2010-10-11 487 761 zł
5. 2010-10-11 490 470 zł
W ciągu miesiąca sprzedałeś zawodników za ponad 2mln,a jaki teraz jest start???
Ja do tej pory mam 3 których odejdzie tylko dlatego że się sezon skończy(i pisałem wyraźnie czemu zmieniłem drugą drużynę...miałbym teraz na stanie 8-9 takich zawodników,których do tej pory bym nie sprzedał),więc nie cwaniakuj i nie wykorzystuj faktu że nikt z początkujących graczy się nie udziela na ten temat(z pewnością czytają) tutaj.Widzę że starasz się bardzo zrobić ze mnie kozła ofiarnego jaki to ja jestem nie doświadczony i użalam się nad sobą...Dodawanie tego czego nie napisałem tylko świadczy o Twojej fantazji(po pierwsze nie roztrwoniłem 2 mln,nie pisałem tego i zresztą nie dostaje się 2 milionów na start tylko milion,i spędziłem w SM 4 lata nie trzy i dobrze wiesz jak wygląda kariera w SM - dostajesz cudownego juniora,sprzedajesz za 15,20,30mln,czym wcześniej się takiego sprzedało tym większa była szansa na zrobienie postępu).
Porównując Twój start a początkujących narzuca się pytanie z czego początkujący ma się dorobić tego czego Ty się tak ciężko dorobiłeś w miesiąc,ot tak prosty przykład...I gdybym się tak użalał nad sobą to bym pisał zdecydowanie częściej a nie raz na miesiąc czy dwa...Widzę co się dzieję,wiec reaguje...
I oczywiście że staje w obronie początkujących graczy,a nie udzielają się,bo są świadomi że zawsze znajdzie się ktoś taki jak Ty i będzie negował wszystko co napiszą i dlatego ja też kończę z tobą dyskusje bo to walka z wiatrakami...