O nieee... zapomniałem zatypować w tamtym tygodniu Podejrzany

7. kolejka (2012-09-09)

Anioły UNIBAX - Unia Tarnów I
Dwa ciekawe (zacięte) mecze szykuja się nam w tej kolejce, oto pierwszy, drużyna Aniołów ma wielką szansę znaleźć się nad czerwoną krechą w tabeli, jadą u siebie, mecz wieczorem, w pięknej scenerii, przy sztucznym oświetleniu... co prawda nie zostało zamontowane na EnErgizer Arena Thorn, ale krążą plotki że do biletu latarka gratis Duży uśmiech. Wracając do tematu, Unia łatwo skóry nie sprzeda, ale jak nie teraz to kiedy? Minimalna wygrana Aniołów.
Swoją drogą chciałbym zobaczyc taki widok na żywo, stadion nocą wypelniony po brzegi i każdy z latarka Oczko

Krzyżacy R3 Toruń - Polmo
2 mecze w Toruniu w tym tygodniu, ciekawe czy kibice mają sztamę Oczko... Niestety wydaje mi sie że kibice Krzyżaków będą opuszczać stadion ze spuszczonymi głowami.

Demogorgon Wrocław - POWER Gniezno
Taaaa... Przyjeżdża drużyna mega silna, odwieczny rywal, obie drużyny powstały 8.09.2010, obie zaczęły w lidze 3.5, obie drużyny zawsze w tej samej grupie pięły się wspólnie w górę od 1 sezonu gry, na 6 sezonów tylko w piątym los rozdzielił te ekipy na różne ligi. No i wreszcie, od początku (tak pokazuja tabele) Demogorgon był zawsze wyżej od ekipy z Gniezna (chociaż ja pamiętam że w sezonie numer 1, to POWER zajął 1 miejsce).
No właśnie "BYŁ", teraz to POWER ma powera, ale liczę że moje chłopaki w tym meczu podwyższonego ryzyka emocjonalnego dadzą radę i zdobedą o 2 punkciki wiecej niż goście.

Hawaiki Team Rzeszów - KS Czorty Myślibórz
I przeplatam długie wywody krotkimi. Tu raczej krótko, Hawaiki przyzwyczaił nas do wysokich wygranych, kibice w końcu przestana przychodzić jak będzie tak wiało nudą ze szlaki Język... chociaż... nie można zapomnieć co Czorty zrobiły w Gnieźnie !!!

Unia Leszno - Gorzow Stal Caellum
Stal stawiane w roli jednego z faworytów, a Unia w dolnej części tabeli, a tu proszę niespodzianka i jest na odwrót. Mecz może być bardzo ciekawy... ale jednak gospodarze będą górą, a co za tym idzie, jesli spełnią się moje typy, to właśnie drużyna z Gorzowa zamieni się miejscami z Aniołami.