dostałem zjebki od Kamykova, a przynajmniej nakaz, czy coś... tresć była taka "typuj na forum", tryb rozkazujący, nie? Oczko
To nie ma wyjścia, biorę się do pracy Duży uśmiech
Remisu nigdzie już nie wytypuję, bo to 0 (zero) zepsuło mi statystyki w lidze typera Język

10 kolejka

Gorzow Stal Caellum vs Anioły UNIBAX
Akcji zbrojnych w Toruniu ciąg dalszy, a co za tym idzie - nadzieje na utrzymanie w 1 lidze są coraz większe. W zasadzie to chyba cel, a ewentualny spadek będzie porażką Tevesa i pieniędzmi wyrzuconymi w błoto. Mecz będzie bardzo ciekawy, a Anioły mają chrapkę na 3 punkty, co jest bardzo prawdopodobne.

KS Czorty Myślibórz vs Krzyżacy R3 Toruń
Kamykov raczej oswojony z myślą powrotu tam skąd przyszedł, w zasadzie powinien spokojnie objechać sezon, bez szaleństw i zbierać pieniążki na kolejny sezon. Mecz spadkowicza z beniaminkiem spokojnie na korzyść gospodarzy.

Demogorgon Wrocław vs Polmo
No i co? W obliczu tych wszystkich wzmocnień u rywali w połowie sezonu, przyjdzie mi walczyć o utrzymanie. Nie oznacza to że nie będe walczyl i nie spróbuje wyrwać Mendzelowi 2 punktów... szanse marne, ale to tylko sport Oczko Bardziej przewidywalny niż w realu, ale jednak sportUśmiech

POWER Gniezno vs Unia Tarnów I
Tutaj nie może być inaczej niż wygrana Hyzia, Hyziu chce isć śladem swoich czerwono-czarnych idoli i awansować do Elity Oczko Więc nie ma miejsca na wpadki, bo Polmo tuż tuż.

Hawaiki Team Rzeszów vs Unia Leszno
No a lider, jak to lider, rozjedzie byczki. Unia ma silna 1 linię, ale brak drugiej, a Hawaiki to nie Demogorgon Język Czyli w plecy. I nawet sam Speed nie pomoże. Swoją drogą, nie wiem czy brylant sie tym nie powinien zająć (z cała sympatia do Speeda). Nie powinno byc równych i rowniejszych, śmierdzi mi tu multikontem, moim zdaniem Junior zrezygnował z gry, a Speed zarządza Victory i Unią...