komentarze w tym temacie są zapewne niepożądane, ale ... wg mnie podlatuje tu jakby "koleżeńską" współpracą z tytułu niezrozumianych zasad przyjętych w grze Uśmiech
są przypuszczalnie kibicami po jednym szalu i ten z 4 ligi pomaga temu z 5 ligi... lub co gorsza odwrotnie. to tylko dywagacja, bo nie jestem jasnowidzem.
jedyny drobny niuansik, to fakt, że ten w 5 lidze nie ma już szans na zajęcie jednego z dwóch pierwszych pozycji, a jedynie może liczyć na szczęśliwy awans z 3 pozycji za bota..., więc jak dla mnie trochę zbędne wzmocnienie i wydawanie kasy... lider pierwszej klasy na czwartoligowym froncie natomiast ma prawie pewny awans i sporą kadrę zawodniczą... . z innej strony patrzeć, to grają oboje w tą grę, są na większości meczów, nawet sparingowych (wiem to od koleżki, który lata w tamtej klasie) i zapewne nie jest to pozbywanie się złomu przez jedną osobę. zważywszy, że jeden z nich wystawił na LT wszystkich swoich emerytów, zatem szykuje się pewnie odmładzanie kadry... może warto wystosować kilka słów do kolegów zza wschodniej granicy. niewiedza co prawda nie zwalnia nikogo od odpowiedzialności, ale czasem warto poinformować przed wymierzonymi restrykcjami

// Tak jak piszesz komentarze tutaj są niepożądane a wręcz zabronione, żeby nie robić bałaganu :] co do w/w transferów weźmiemy z Henrikiem pod uwagę, że gracze (a może gracz) są z Łotwy, a od dłuższego czasu brakuje tłumacza j.rosyjskiego, który przetłumaczyłby regulaminy.