Witam, jak dla mnie to na razie robicie wielką kłótnię o regulamin, a nikt nie zwraca uwagi na to że zgłosiły się zaledwie 4 ekipy do przyszłego sezonu, może bardziej skupić uwagę na właśnie na tym, żeby ludzi zachęcać, a nie opychać ich na dzień dobry kłótniami o głupi regulamin. No chyba że chcecie się kisić że tak powiem we własnym sosie z 4-5 ekipami co ja uważam za bezsensowną batalię z góry skazaną na niepowodzenie.
Moja propozycja jest następująca:
W Drużynie(Klan, czy jak to tam zwał) mogą znajdować się max 2 drużyny z E-ligi i po 2 z 1 ligi, ilość drużyn z pozostałych lig dowolna jednak łączna ilość drużyn w Klanie max 8.
Skład drużyn na spotkanie wyglądałby następująco:
1. E-ligowiec, lub w przypadku jeżeli klan nie posiada takowego w swoim składzie to 1 ligowiec
2. 1 ligowiec, lub jeżeli klan nie posiada takowego w swoim składzie to może jechać dowolna drużyna z przedziału lig 2-6
3. Drużyna z lig 2-6
4. Drużyna z lig 2-6
5. Drużyna z lig 2-6

Powyższy układ ma za zadanie zrównoważyć siłę poszczególnych klanów, nie doprowadzając do jednostronnych pojedynków.

Tyle ode mnie, choć nie wiem dlaczego już teraz wiem że większość z was będzie temu przeciwna, a dlaczego to już sobie sami odpowiedzcie na to pytanie.
Ja rzuciłem luźną propozycję, a wam pozostawiam ją ocenie i proponuję szybko się zastanawiać bo nowy sezon zaczyna się za niespełna 2 tygodnie, a wy wisicie w martwym punkcie.

Pozdrawiam