(2014-08-25, 18:11:10)wojtas_gkm napisał(a):
(2014-08-25, 16:56:34)Roko napisał(a): wojtas_gkm mecz był się odbył w swoim czasie jak i zapki wysłane a że wklejenia na forum nie było Uśmiech nie jesteśmy w wojsku, dla większości jest to zabawa a nie sztywne regulaminy - ale ok niech będzie WO nie będę tu polemizował
Zgadzam się, że to zabawa, ale jednak po to jest regulamin by go przestrzegać.
Skoro wymagam od uczestników przestrzegania regulaminu, to od siebie muszę wymagać jego egzekwowania.
Przykro mi Roko, ale co kolejka przypominam o konieczności wstawiania linków, a w tej kolejce przypominałem nawet dwukrotnie.

Dla mnie sportowo to nie ma znaczenia, bo przegrałem, ale moim zdaniem Roko powinien dostać punkty, a to dlatego że:
- zapki i przyjęcia poszły i zostały przyjęte w odpowiednim terminie
- mecz odbył się w ustalonym przez organizatora rozgrywek terminie
i najważniejsze:
Skoro wymagasz od uczestników przestrzegania regulaminu, a od siebie egzekwowania, to my oczywiście wymagamy od Ciebie również przestrzegania regulaminu.

Przykro mi Wojtas, ale zgodnie z zasadami rozgrywek (których jesteś twórcą) wynik meczu 3 kolejki grupy H
Demogorgon Wrocław - RKS - MOTOR LUBLIN to: 22:68, a nie jak błędnie wpisałeś: obustronny walkower.

Uzasadnienie:
pkt 3 Zasad rozgrywek:
"3. Zaproszenie należy wysłać najdalej do niedzieli poprzedzającą kolejkę, i leży to w interesie obu drużyn.
Nie będą przyjmowane wytłumaczenia, że gospodarz nie wysłał zaproszenia, bo równie dobrze może to zrobić gość.
Po ustaleniu sparingu link do meczu proszę zamieścić na forum."

My niestety nie spełniliśmy Twojej prośby, jednak nie ma tu wzmianki (ani w całym) o tym, że za to grozi WO.

Ps. wiem, czepiam się, jednak cytując Twoje słowa "ale jednak po to jest regulamin by go przestrzegać", proszę go przestrzegać. Bo my zrobiliśmy wszystko zgodnie z regulaminem Język