2014-08-31, 10:09:48
(2014-08-31, 07:29:15)wojtas_gkm napisał(a): Asteck666 nic nie stoi na przeszkodzie, by w takiej sytuacji napisać na forum, że gracz czeka na przyjęcie zapki od rywala i wiadomo, ze podejdzie się inaczej do tematu. Bark jakiejkolwiek informacji świadczy o braku zainteresowania.
Co do odejścia w kolejnym sezonie zrobisz jak uważasz, ale czy wymóg ze strony organizatora by wklejąć linki, który bardzo pomaga mi w prowadzeniu jest aż tak uciązliwy? Linki po meczach się nie sprawdzają, bo są często dużo po terminie, więc i tak trzeba meczy wyszukiwać samemu.
Poza tym to nie mój pomysł, tylko podkradłem go z rozgrywek o Mistrzostwa Lig, gdzie sprawdza się świetnie.
Niekoniecznie... brak informacji o przełożeniu meczu oraz brak informacji o zgłoszeniu WO, świadczą o tym że mecz został umówiony i odjechany zgodnie z regulaminem, w terminie podanym przez organizatora. Świadczy również o nie zaśmiecaniu forum.
(2014-08-31, 07:29:15)wojtas_gkm napisał(a):(2014-08-30, 21:50:48)MaciejKa11 napisał(a): Poza tym z drużyną Werwolves Staszów też niezbyt sprawiedliwe jest weryfikowanie meczów po ich odjechaniu. Zerknijcie tylko, że gacz który ma tą drużynę nie ma 7 juniorów. Wydaje mi się, albo przynajmniej tak zrozumiałem, że aby wziąć udział w rozgrywkach trzeba mieć kompletną drużynę złożoną z juniorów... Wobec tego mecze powinny być zweryfikowane na jego niekorzyść... tzn. WO na korzyść drużyny przeciwnej, chyba... a do następnych meczy niech wystawia 6 zawodników... przy dobrym układzie i odpowiednich zmianach można z taką drużyną wygrać...Zgodnie z regulaminem jeżeli w drużynie startuje nieuprawniony zawodnik jego punkty są odejmowane i dopisywane przeciwnikowi. Jeżeli w drużynie startuje dwóch lub więcej nieuprawnionych zawodników wynik jest weryfikowany na walkower dla rywala
Zdecyduj się, zaprzeczasz sam sobie.
Zgodnie z regulaminem sprawa wygląda tak:
"2. Drużyna musi posiadać min. 7 juniorów i wystawić ich w meczu"