2011-06-16, 19:19:25
w du........ sie poprzewracało co niektórym i tyle !!! fakt sredniej nie pamietałem ale napisałem wczesniej ze junior i 5 gwiazdek ta sama sytuacja co przy 1 moim banie!!! wiesz co speed?? udowodnie ci skład w ekipie co dałes bana za 1 razem !!! ich srednie i wycen mi ich !!! wystawie zaporowa cene specjalnie i wkleje linki tutaj!!! i co sprzedaje zawodników z wysoka srednia za 1mln i juz zawyzona cena a zawodnik 2 tyrnieje wygrał wysoka sr w lidze i moze trenowac i jechac 6 sezonów !!! wiesz po co go sprzedałem??aby kupic zagranicznych!! mało tego wytrenuje i sprzedam ich !!
idzie weekend wiec bede miał czas powklejam wam zawyzone ceny!! po nocach bedziesz tu na forum siedział i oceniał ceny!! a zobaczysz ze zawodnik lat 21 talent 5 za 900tys wałek hehe za 1 razem przeprosiny dostałem ale co z tego jak bana mi sciagneliscie jak juz zagranicznych zawodników do tamtej ekipy kupic nie mogłem bo nie było!! za chwile zale ceny zaporowe i linki wycen mi ich!!
idzie weekend wiec bede miał czas powklejam wam zawyzone ceny!! po nocach bedziesz tu na forum siedział i oceniał ceny!! a zobaczysz ze zawodnik lat 21 talent 5 za 900tys wałek hehe za 1 razem przeprosiny dostałem ale co z tego jak bana mi sciagneliscie jak juz zagranicznych zawodników do tamtej ekipy kupic nie mogłem bo nie było!! za chwile zale ceny zaporowe i linki wycen mi ich!!