(2011-06-16, 22:59:57)brylant napisał(a): Koledzy, którzy zajmują się tym działem są zbyt miękcy, a do tego nie znają regulaminu. Powinniście iść na szkolenie do słynnego Baju z SM-a. Gościu jest znienawidzony przez połowę graczy, ale zrobił porządek z oszustami, a tutaj rządzi wami taki daehinks, który już dawno powinien być zawieszony za samo to, że ma 2 konta w grze co jest zabronione (odsyłam do pkt.6 regulaminu). Ten dział powinien służyć tylko i wyłącznie do zgłaszania wałków, a nie do wesołej konwersacji o pupie Maryny.

kolejny gracz który bedzie przez sezon, nawet nie bo tamtych juz nie ma UśmiechUśmiech a na temat baju poczytaj troche , pozatym w sm zapraszam na forum do oszustw co sie tam dzieje UśmiechUśmiech w sm gram od bardzo dawna UśmiechUśmiech a jakbys grał w SW to byz zobaczył jak sie rozwijała gra bo ja swoich zawodników kupiłem jako wolnych Uśmiech i nie pisz głupot bo moge ci ekipe 1 odac albo wniesc o skasowanie!! pozatym napisz mi o moich oszustwach cokolwiek???? masz wystawiony mój skład na liste !! znajdz mi podobnych na LT jak pisałem z taka SR przynajmniej 5 !!! to po ile mam ich sprzedawac po 100 tys?? daj mi jeden dowód a nie poszlaki jakies !! robie wałki na zawodnikach co maja sr po 54-55 aby zarobic 1mln UśmiechUśmiech zal mi ciebie i tyle potem wkleje z listy zawyzone ceny jak dla mnie 90% listy
daehniks1 Gorzów wlkp ta ekipe zgłosze pózniej do usuniecia zeby nie było ze wałki idaUśmiechUśmiech zenada