Nie potrzeba żadnych przecieków, aby domyślić się, że 1 kolejka powinna odbyć się w następną sobotę/ niedzielę. Po to był sezon testowy, by wyeliminować błędy, więc teraz jak będzie wystarczająca liczba graczy to wszystko powinno ruszyć prawidłowo.
Witam wszystkich uczestników Powinno być chyba ciekawie, bo składy są raczej porównywalne... Mówiąc szczerze, to brak mi jakiekolwiek doświadczenia, ponieważ nie brałem udziału w sezonie testowym, dlatego wcale się nie zdziwię, jak będę chłopcem do bicia... Ale zobaczymy
2010-09-05, 15:43:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-09-05, 15:44:34 przez swk6.)
Sezon będzie wyrównany na wszystkich frontach. Wiadomo ten kto poświęci więcej czasu grze będzie na uprzywilejowanej pozycji. W elidze faworytami są: Stefik i Simonen- znają grę od podszewki oraz Zdunek- którego można notabene nazwać obrońcą tytułu.
Oj faworytów nie ma. Ich można wskazywać po min. połowie sezonu jak nie później. Teraz to możemy tylko patrzeć na wyniki sparingów. Wszystko pokaże liga. W skrócie wygra szczęściarz.
Pozwól, że na Twój post odpowiem na koniec sezonu jak tabela będzie jasna. Wtedy zobaczysz, że Pierwsza trójka mało się zmieni od tej co podałem powyżej
Dla mnie gra super, inna w kilku aspektach od SM-a, a to ważne, bo przynajmniej jest zabawa Co do postawy moich zawodników, to mam mętlik, bo na początek przegrałem na wyjeździe 70-20, wczoraj z kolei po zmianach motocykli itp. wygrałem 72-18 Zobaczymy, jak będzie dalej
2010-09-10, 21:51:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-09-10, 21:55:48 przez Simonen.)
Pierwsza kolejka przed nami... faworytów zero, czyli emocji nie zabraknie. Ciekawy jestem wszystkich spotkań, a zwłaszcza Stefika z swk. Tutaj w ogóle nie wiedziałbym na kogo postawić Jednak niewiarygodnym doświadczeniem i wiedzą przeważa Stefik. Powodzenia wszystkim!
PS. Po paru kolejkach możemy urządzić mały typer Nawet jak to teraz nie ma sensu.
2010-09-11, 09:54:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-09-11, 14:41:22 przez Casaletto.)
Zgadzam się , przewaga własnego toru będzie decydująca niestety ja narazie ,źle trafiłem bo 1 mecz na wyjeździe , a późiniej u siebie , ale ztwórcą gry więc 0-2 po weekendzie pewne
EDIT :
No cóż, przegrana 51:39 nie napawa jakimś optymizmem , ale nie jest też powodem do wstydu .
Szkoda,że nie ma Taktycznych lub Jokera, bo wtedy mecz skończył by się w okolicach wyniku 47:43