2011-06-16, 19:47:54
zapraszam do ogladniecia moich transferów ceny sa specjalne i zaporowe !!! speed poprzednio sprzedałem 2 zawodników za łaczna kwote 1.7 mln robia w lidze po 13-15 punktów dostałem bana tamci mieli skile podobne jak ci na liscie ( 2 nie wystawiłem bo to sa ze szkółki) wycen ich!! bo jak bede chciał sprzedac za 1.5 mln to co ban?? bo zawyzonna cena?? odblokój mi na daehniks1 transfery to zobaczysz jakie skile maja tam!!! koles napisał 53.8 i dostałem bana ja dodam ze wygrał 2 turnieje i w 1 meczu w lidze pojechał znakomicie poczekaj znajde czas to ci powklejam wałki oraz zawyzone ceny na lt !! pozatym znajdz mi na lt takich jak wystawiłem na liste z zaporowa cena!!! tyle na ten temat zapraszam do przegladniecia moich zawodników wystawionych specjalnie
chłopie wklej mi linki przynajmniej 5-10 zawodników z ta sr z listy transferowej i podaj za ile sa wystawiani przez innych graczy!!! ja sprzedaje tylko wtedy jak wyszkole zawodnika a go nie potrzebuje !! wklej mi linki zawodników czekam sr ok 54 i ceny!!! kto normalny robi wałek na 21 latku talent 5 2 turnieje wygrane w lidze dobrze jedzie?? na kwote 900 tys?? chłopie jakbym miał wałki robic to na dziadach a nie na zawodniku co jest rozwojowy!!! spytam zdunka,speed i innych z extraklasy oraz 1 ligi kupilibyscie tego zawodnika
za 900 tys?? czy nie!! jako gracze którzy maja słaby skład??
wystawiłem na lt swoich zawodników !!! sprawdz !! kur... jak ja sie ciesze ze admin kupił odemnie zawodnika za 4 mln bo bym bana na gre pewnie dostał !!
do speed i innych adminów chcem wam pokazac ze system oceniania wałków zle działa a nie tłumaczyc sie wiecie co jak znajde czas powklejam linki z LT i zobaczycie jacy zawodnicy sa kupowani za jakie pieniadze
speed trzeba system zmienic jakas automatyczna blokade czy cos a potem najwyzej po licytacji
(2011-06-16, 19:45:35)Prosper napisał(a): daehniks1 krzyczysz o to że nie winny A dla mnie to dziwne że prowadzisz dwie drużyny i obydwie zamieszane w wałki
Może i kogoś zrobisz w balona ale nie starego lisa
Dziwne że 3 drużyny są ze stali a dejuk nagle przestał grać
I nagle kiedy lecą bany zarówno Ty jaki i mlody211086 oraz spawn1488 logujecie się w tym samym czasie
A że IP inne to nie problem
Teraz wałki z tego samego IP robią tylko ludzie o małych mózgach
2 lata byłem GO w wild guns i wiem jakie ludzie mają pomysły
chłopie wklej mi linki przynajmniej 5-10 zawodników z ta sr z listy transferowej i podaj za ile sa wystawiani przez innych graczy!!! ja sprzedaje tylko wtedy jak wyszkole zawodnika a go nie potrzebuje !! wklej mi linki zawodników czekam sr ok 54 i ceny!!! kto normalny robi wałek na 21 latku talent 5 2 turnieje wygrane w lidze dobrze jedzie?? na kwote 900 tys?? chłopie jakbym miał wałki robic to na dziadach a nie na zawodniku co jest rozwojowy!!! spytam zdunka,speed i innych z extraklasy oraz 1 ligi kupilibyscie tego zawodnika
za 900 tys?? czy nie!! jako gracze którzy maja słaby skład??
wystawiłem na lt swoich zawodników !!! sprawdz !! kur... jak ja sie ciesze ze admin kupił odemnie zawodnika za 4 mln bo bym bana na gre pewnie dostał !!
do speed i innych adminów chcem wam pokazac ze system oceniania wałków zle działa a nie tłumaczyc sie wiecie co jak znajde czas powklejam linki z LT i zobaczycie jacy zawodnicy sa kupowani za jakie pieniadze
speed trzeba system zmienic jakas automatyczna blokade czy cos a potem najwyzej po licytacji