(2012-03-11, 00:23:03)litmen napisał(a): nie do końca rozumie ten dosc chaotyczny tekst z duza iloscia bledow, ani tez argumentu kolegi daehniks1 poza tym: "nie bo NIE". Przy okazji gratuluje wiedzy dot. okreslenia wartosci zawodnikow, ciekawe jak to obiektywnie mozna okreslic?
jak juz porownywac to raczej do zasad w hattricku a nie allegro, w sumie nawet na to nie wpadlem zeby porownywac do tego drugiego
nikt nie mowil tu o opcji kup teraz :-) tylko normalnej licytacji od zera ale w krótszym czasie
mozna by zaczac od skrocenia czasu pomiedzy podbijaniem cen z 2min do 1min na poczatek (?)

rozumie ze ty tylko kupujesz w " kiosku ruchu " ale jak juz zaczniesz kupowac na allegro ( pokaz gdzie wspomniałem opcje " kup teraz ") to zobaczysz jak ludzie tam operuja klikaja w ostatniej sekundzie dosłownie ! takie porównanie czas skrócony " na poczatku do 1 min - woj tekst " ni daje mozliwosci manewru mianowicie moze którys z graczy ma słabszego neta i mu przymula?? u mnie jest ok ale moze u innych ! wiesz po prostu jestem na NIE a tobie proponuje zapoznac sie z systemem licytacji ( tam na allegro tez sa licytacjeJęzyk wiedziałes o tym ??) oraz tak jak bedziesz sie nudził takie zadania do rozwiazania skoro chaotycznie widzisz tekst for you = http://www.licziq.com/ !! a co do błedów to edytuj tekst i popatrz jak malutko u ciebie jest słów na czerwono Uśmiech uups 2 z przodu jest .h8
no 161 transferów to juz jakas wiedza jest w SW Uśmiech a pozatym wydaje mi sie ze allegro jest bardziej znanym portalem niz hattrick jako gra ( osobiscie nie grałem nie gram i nie zamierzam grac w niego) z tad to porównanie. h8
a przez ciebie kolego bez obrazy skapstwo przemawia i tyle skoro po minimalnych chcesz podbijac Uśmiech
na poczatek o 1 min a pózniej co do 5 sek?? strona nie zdarzy sie odswierzyc co niektórym i po licytacji bedzie