(2012-04-19, 11:59:22)grzyb... napisał(a): tak tylko, że przez Twoją działalnośc będą miec 1-2 zawodników zamiast 3-4

piszesz jakbym tylko ja licytował...

guti - "no to jeszcze lepiej - nie tracisz sprawnosci kosztem dni treningowych, które sa sensem SW. Twoje dziadki nie dość, że tracą skile (z racji wieku) to jeszcze nic się nie uczą"

guti to moze mi jeszcze nakazesz co mam trenowac, ze nie moge licytowac zawodnikow tzw "wolnych strzelcow" ze nie moge byc on-line dłuzej niz 5 minut dziennie, ze mam budowac lub nie budowac szkołki a moze cos jeszcze ? Nie chciałem tego pisac ale wyglada mi ze za Toba przemawia zwykła ludzka zazdrosc... zamiast pisac na temat tak jak ja starałem sie do tej pory to robic

[przepraszam ze czesc nie na temat]

Fakt licytują inni, ale inni - nowi maja nieduzo kasy i musza cos rozplanowac. Gdyby nie było tego co robisz, myśle ze po wysypie wolnych stzrelcow było by wielu nowych graczy szczesliwych, ze udalo im sie kupic za małe pieniadze fajnych rajderow. Tak pozostała im tylko frustracja, ze byli fajni, ale co z tego skoro był taki jeden, który licytował i licytował i nie dał nikomu.
Ja zazdrosc? Poczytaj troche moich postów np. ten ponizej.

"Przepraszam CIe Grzyb, że Cię atakuje ale widze duzo zła dla gry przez tych dziadow LT stad moja reakcja. Sam chcac Ci podbijac ceny w dniu wysypu wolnych stzrelcow na LT (chore!!!, ze w jeden dzien i tyle ich) stalem sie włascicielem kilku bezwartosciowych rajderow ktorych mam zamiar sprzedac za tyle za ile kupilem bo nie chce nic zarabiac na tym precedzerze".

Więc gdzie tu masz zazdrosc? Mam wystarczająco duzo kasy i mogłem w tym dniu kupic bardzo duzozawodnikow, ale mi poczucie smaku mi nie pozwolilo.
Grzyb... masz rację, jest dozwolone wiec robisz to, nie wazne, że myslisz tylko o sobie. Dla mnie wazniejsze jest dobro gry i to, i świadomośc, że są jeszce inni nowi, którzy dopiero zaczeli grać i chcą skorzystać na wysypie zawodników

Daehniks brak mi słow - bez komentarza. Chwalisz sie tu jakimis obrotami załoze się, że zrobiles to na wychowankach i miales po prostu fuksa. Dlatego tu nalezy się szacunek do Grzyba bo musial naprawde duzo pracy włozyc na LT. JA nie walcze z nim, walcze o zasady. I mam nadzieję, że po tej aferze nie bedziesz na mnie obrażony.
Zapamietaj sobie jedno - walczę o dobro gry i dla nowych graczy, nie mam w tym interesu ŻADNEGO!!!!.