(2012-08-25, 07:27:58)Asteck666 napisał(a):
(2012-08-24, 20:22:03)guti napisał(a): ehh jakie płytkie myślenie, miałem się nie odzywac bo cierpie na brak czasu ale cos skrobne.
Po pierwsze obliczenia zle.
dla 5 poziomu prawie 9
ale dla 12 poziomu mi wychodzi 85x2 sezony - 170 jak podzielimy przez 15 to wyjdzie ponad 11 a nie tak jak napisales 10
WIec reszta Twoich wnioskow jest mocno mylaca.

po pierwsze, nie obrażaj mnie
po drugie Twoje obliczenia są złe, Twoja analiza to teoretyczny bełkot, proponuję wziąć kalendarz i liczyć dni robocze
1 kolejka - 5 sierpnia 2012
18 kolejka - 18 listopad 2012

więc na podstawie obecnego sezonu (bez przerwy międzysezonowej) wychodzi W PRAKTYCE, bez zbędnej teorii i cyfr z kosmosu:
poziom 5 - 4 skoki + 8 dni
poziom 12 - dokładnie 5 skoków

razy 2 sezony:
poziom 5 - 8 skokow + 16 dni
poziom 12 - 10 skokow

biorąc pod uwagę 2 przerwy miedzy sezonowe (20 dni treningowych/roboczych)
poziom 5 - 10 skoków
poziom 12 - 11 skoków + 5 dni przetrenowanych

więc wychodzi na to że Twoje analizy są błędne panie najmądrzejszy, albo ja mam zepsuty kalendarz

Przepraszam Cię jeżeli odebrałeś to jako obrażanie. Chodzilo mi tylko, że nie wgłebiłeś się w temat, a tylko oparłeś się na liczbach bez ich analizy. WIęc nie bierz proszę tego do siebie.
dla poziomu 5 napisalem 9 bo nawet nie sprawdzalem po prostu przepisalem Twoje obliczenia
kopiuje kawalek Twojego wczesniejszego posta:
Szkółka poziom 5 - koszt budowy 3.500.000
skok skilla co 18 dni roboczych
2 sezony = 8 skoków + 16 przetrenowanych dni, czyli prawie 9 skoków

Teraz w poście, który cytuje piszesz , ze 5 poziom to 10 skokow. Zdecyduj się.

MOje obliczenia dotyczyly 12 poziomu mi wyszlo ponad 11 Tobie po poprawkach 11 skokow + 5 dni. Mam wrazenie, ze wyszlo nam tyle samo. Wiec nie wiem skad wniosek, ze moje analizy sa bledne.
Postanowilem, ze to ostatni moj post w tym temacie. NIe chce sobie tu wrogow robic. NIech sobie Stefik sam decyduje co chce ze szkolka zrobic, fakt jest ze teraz jest zwalona.
Nie mam zamiaru sie z Toba klocic bo uwazam to za bezcelowe i szkoda mi czasu