(2012-10-22, 12:42:57)Vinyll napisał(a): W sumie niby racja , ale zdarzenia losowe były podane wcześniej w propozycjach i jakoś tam nikt uwag nie miał . Uważam , że są to śmieszne kwoty i nie ma potrzeby robić dramatu . Ja osobiście martwię się o sprawę dużo poważniejszą , a mianowicie o szkółkę juniorów nie dość że strasznie zwolniło się trenowanie adeptów w szkółce (może takie mam odczucie , ale wcześniej jakoś szybciej rosły im skile ) to przychodzą same beztalencia z , których nic nie będzie co spowoduje , że lepiej będzie trzymać dziadków niż inwestować w młodzież .
Przepraszam za off top

Co do uwag w propozycjach , osobiscie nie zagladam a forum zbyt czesto , a jezeli juz , to na te działy , które mnie interesują. (zresztą ponad 50% graczy pewnie w ogóle tego nie robi), więc nie mogłem zgłosić tego zdarzenia wcześniej do rozpatrzenia.

Co do kwot... może dla ciebie to faktycznie śmieszne pieniądze jeżeli masz ich dużo. Ja niestety muszę się troszkę namęczyć, żeby je uzbierać, tym bardziej , że jeszcze do niedawna bujałem się z "dobytkiem" który dostałem "w spadku" podczas założenia konta, to tez mnie całkiem sporo kosztowało. W związku z tym kwota 6000 jest dla mnie całkiem pokaźną sumką, którą w tym przypadku chciałbym odzyskać, tym bardziej że tak jak już wcześniej pisałem akurat na takie wydatki zawsze mamy wpływ - to nie jest wypadek losowy jak np przedziurawiona banda podczas np sparingu czy też awaria ciągnika , tudzież taśmy startu itd.