Witam! Pozwolę sobie na kilka słów skoro nowy użytkownik z południa, zamiast napisać do mnie, szuka sobie adwokatów... Nie tędy droga. Po pierwsze, zgodnie z prawem jest to nazwa własna. Oba człony są pisane jedną czcionką tych samych rozmiarów. Nie mam w nazwie ANTY falubaz, tylko "anty falubaz". Może to dla Ciebie niewielka różnica, ale to bardzo duża różnica. Rozumiem jednak, że nie każdy musi być w każdej materii życia obcykany, więc proponuję pierw zapoznać się wszystkimi uregulowaniami w tej materii, a później dopiero komuś obrabiać tyłek.
Jeżeli moja nazwa, nie łamiąca regulaminu i prawa polskiego, będzie musiała zostać zmieniona, to wszystkie inne również, które będą miały w nazwie własnej, nazwę drużyny z reala. Nie ma równych i równiejszych.
Na takiej samej zasadzie będą musieli zmienić nick name: "Maja falubaz", "kubafalubaz", "stilic falubaz" "barf.." i ponad 300 innych osób nie koniecznie związanych z ośrodkami żużlowymi w lubuskiem. To dla mnie pikuś, by ich wszystkich tutaj wypisać i przysporzyć nieco bzdurnej i niczemu nie wnoszącej roboty osobom funkcyjnym...
A tak z innej strony. Rozmawiałem tu z wieloma kibicami z Zielonej Góry, kilku nawet w jakimś sensie pomogłem (np. Listonosz87 - zapytaj !!!). Dla mnie tu nie ma podziału na kluby, a dla Ciebie najwidoczniej jest. Ty nawet nie znając mnie, oceniłeś mnie jak zwykłą szmatę i nie wiadomo jakiego chłystka. Oskarżasz mnie o jakieś podżeganie do nienawiści i inne bzdury wyssane z palca.
Daj sobie na wstrzymanie chłopie.
Mam nadzieję, że te aluzje dot. spamu w kwestii transferów, to tylko tak, by nie pisać dwóch wątków, bo nie przypomina mi się sytuacja, bym wcześniej nawiązywał z Tobą jakąkolwiek korespondencję.
Miłego wieczoru.