Widzę że Panowie tutaj ostre konwersacje przeprowadzają, a ja powiem tak może w wielu kwestiach z misiek_kssg się nie zgadzam i on ze mną też nie ale tu muszę go poprzeć bo też za bardzo nie rozumiem twoich aluzji do nazwy anty, co Cię to obchodzi, napisał tam coś obraźliwego bezpośrednio do Ciebie? nie, a do klubu również, rozumiem jakby miał napisane "falubaz to leszcze" czy coś w ten deseń ale tak nie jest, po za tym jeszcze w jednej kwesti zgodzę się z misiek_kssg otóż wydaje mi się że ta gra nie stwarza podziałów na kluby bynajmniej mega widocznych i wpływających na zabawę, sam jakoś wielce żadnemu klubowi nie kibicuje a gram z czystego zamiłowania to żużlu a nie do klubu, więc krótko, bo ja też się rozpisałem Duży uśmiech , wydaję mi się że nazwa anty nie powinna budzić u Ciebie takich emocji i tyle!
A tak żartem to idąc Twoim tokiem rozumowania można powiedzieć że terroryści musieliby podać do sądu antyterrorystów bo mają anty w nazwie? haha Język
a co do drugiego pytania odnośnie ogłoszeń na pw to wydaję mi się że przeginasz i chcesz kogoś udupić kapując na niego bo chce sprzedać zawodnika - to nie ładnie! jak Ci ta wiadomość nie odpowiada to ją usuń i tyle i nie rób zamieszania
[Obrazek: 5419.jpg]