Przepraszam, że nie odpisywałem na posty, ale miałem dużo rzeczy na głowie.

Jak już pisałem nie chodzi mi o olbrzymie zmiany.. liczą się detale, a mi najbardziej zależy na tym aby dodać charakteru temu serwisowi właśnie przez nawet drobne elementy.
Ciągnąć dalej temat to CHCĘ aby gracz bardziej wczuł się w rolę managera, więc po to przykładowo zarzuciłem temat wprowadzenia dźwięku. Propozycje odświeżenia koloru serwisu dalem dla odswiezenia imige'u stronki.

No cóż.. serwer nie wytrzymał stu osób więc jeszcze nam nic nie pozostaje jak wspierać serwis. Jak zwykle chodzi o kase Uśmiech Myślę, a nawet jestem pewien, że wyjdzie z tego jeszcze bardzo wciągająca gra mimo wszelkich trudności Oczko

Nie chce mi się zakładać nowego tematu. Więc wpisuje go tutaj - z góry sorka Oczko

Oczywiście sobie gdybam więc jakie kolwiek zdanie jest doceniane.

Na wstępie uprzedzam, że wiem, iż są ważniejsze problemy i to nie pojedyncze ale co byście powiedzieli na temat wprowadzenia małej fabuły w grę? Przecież chyba większość gier ma takową, a tu istnieje wyłącznie osiągniecie danego miejsca w Zawodach Indywidualnych/druzynowych itd ;d W każdy sobie nadaje cele jakie chce osiagnac w tej zabawie. A gdy daje się takie cele i odpowiednie do tego wynagrodzenia można zatrzymać na jakiś czas początkujących graczy.
Czytałem jakis czas temu o mini misjach w tej grze, a czy ma byc wprowadzona czy nie będzie - tego już nie pamietam Uśmiech
Pozdrawiam i czekam na Wasze zdanie.