2011-09-14, 08:45:29
Pewnie masz rację, swoją rację, ja mam swoja, ktoś tam inny ma jeszcze swojszą
Oczywiście ze w realu to wygląda inaczej, ale spójrz na nazwę swojej drużyny - MotoCross Białystok - ... w realu tez troszeczkę, tyci tyci to wygląda inaczej, w SW jest tor żużlowy w Białymstoku (sorki jeśli źle napisałem) a jest takowy w realu???
Moja opinia jest taka - im trudniej tym lepiej. Natomiast to jest takie nasze Polskie, jeśli coś jest trudne, to mówimy że jest do dupy i się zniechęcamy. Najlepiej byłoby gdyby:
- na start gry mieć 10 milionów
- każdego było stać na 20 lvl szkółki
- skille zawodników po pierwszym sezonie były po 100
- nakład na szkółke kosztowałby 20, zeby każdy miał max nakład
- stadiony po 100.000 miejsc i żeby ciągle byly zapełnione
- skoki skilli co 2 dni
Uważasz że wtedy byłoby ciekawiej ? Byłoby łatwo i dream teamy i drużyny z 7 ligi mogłyby wygrywać z E-ligowcami, ale czy byłoby lepiej i ciekawiej???
Oczywiście ze w realu to wygląda inaczej, ale spójrz na nazwę swojej drużyny - MotoCross Białystok - ... w realu tez troszeczkę, tyci tyci to wygląda inaczej, w SW jest tor żużlowy w Białymstoku (sorki jeśli źle napisałem) a jest takowy w realu???
Moja opinia jest taka - im trudniej tym lepiej. Natomiast to jest takie nasze Polskie, jeśli coś jest trudne, to mówimy że jest do dupy i się zniechęcamy. Najlepiej byłoby gdyby:
- na start gry mieć 10 milionów
- każdego było stać na 20 lvl szkółki
- skille zawodników po pierwszym sezonie były po 100
- nakład na szkółke kosztowałby 20, zeby każdy miał max nakład
- stadiony po 100.000 miejsc i żeby ciągle byly zapełnione
- skoki skilli co 2 dni
Uważasz że wtedy byłoby ciekawiej ? Byłoby łatwo i dream teamy i drużyny z 7 ligi mogłyby wygrywać z E-ligowcami, ale czy byłoby lepiej i ciekawiej???