Więc teraz ja się wypowiem. Faktycznie nie można robić tego za półdarmo, bo wtedy wszyscy by mieli 20lvl i mutantów w szkółce, ale mimo wszystko ceny są przesadzone. Niby się mówi że Eligowiec nie zarabia dużo więcej niż 4-5 ligowiec, fakt w cenach sponsorów, np. Czarny sport jest to różniaca ok. 40-50 tysięcy. Podam na moim przykładzie: dostaje od sponsora 200k tygodniowo, z czego po wszystkich opłatach zostaje ok, 20tyś. Muszę tu opłacić stadion, pensje i właśnie tą szkółkę. Za stadion i pensje wychodzi mniej wiecej to samo, Eligowiec dostaje więcej od sponsora i płaci wiecej za lepszych zawodników, 5ligowiec mniej od sponsora i mniej za pensje. Tutaj nie można mieć pretensji. Ale jednak szkółka jest tak samo i to załóżmy ten 5ligowiec zostaje na minusie, tak jak pisał Axen. Nie wiem czy czasem nie odbiegam od tematu. Więc kwoty za szkółki są duże, ale da się je uzbierać, wiadomo troche to trwa, tylko rozchodzi się tu głownie o nakład, powinien być moim zdaniem zdecydowanie mniejszy, aby łatwiej było uzbierać na dany poziom szkółki. Wiem Astek pisałeś że im trudniej tym lepiej, zgadzam się z tym, ale jednak uwazam że kwoty wydawane na szkółce są o dużo za duże. Piszę to patrząc głównie na nowych graczy, no z tym ze niektórzy teraz moga sadzic ze przecież Eliga też na tym skorzysta, też prawda, ale wszystkim się nie dogodzi.