Arku tajemnica klubowa? O czym Ty piszesz? Tajemnica dla mnie jest jakim cudem od momentu kiedy ten wypominany przez wszystkich Kamieniorz opuścił szkółkę czyli 7 sezonów temu, ja regularnie dostaję gorszych juniorów od Twoich i dokładnie to zgłaszałem do Adminów a byłem wysmiewany przez graczy, że porownuje nowych zawodnikow z Kamieniorzem, nie, porownuje z Twoja szkólka, ktora jest na tym samym poziomie co moja, mamy takie same ustawienia, szkolenie, trenerów itd itd. Mało tego moja szkołka była sporo wcześniej rozwinięta jak Twoja, ale to juz w sumie nie ma żadnego znaczenia. Jesli to jest losowość mieć 7 sezonów słabszych zawodników od Twoich to faktycznie mam zajeb.... pecha. Teraz mam 2 zielonych 15 latków - jak wyjda ze szkółki nie beda miec nawet sredniej 50.....i co mam powiedzieć? Zaciskam zęby bo juz pisać mi sie nie chce bo zaraz jeden z drugim zaczna mi wypominac Kamieniorza...to juz chyba jakies przekleństwo jednego -przyznaję swietnego zawodnika który mi sie udał jak ślepej kurze ziarno....