2015-08-04, 10:48:05
Witam!
Czas w końcu na oficjalną informacje, także jak już większość wie niestety na ten sezon zawieszamy rozgrywki Ligii Miast. Niestety z mojej jak i z reszty strony Rady głównym powodem jest brak czasu, co prawda Zuma próbował rozwiązać to jakimś programem ale wzieliśmy sie za to za późno właśnie też z powodu braku czasu. Oczywiście całkowicie tuniej nie jest usuwany, mam nadzieje ze to tylko jednosezonowa przerwa, może się poukłada tu w SW jakoś albo ktoś do pomocy się znajdzie przez ten czas
W każdym bądź razie póki co dziękuje serdecznie wszystkim którzy przez tyle sezonów chcieli rywalizować w tych rozgrywkach, też za to ze były wybierane najlepszymi rozgrywkami w SW, dziękuję za czas poświęcony przez kapitanów na ustalanie składu, zajmowanie się całymi klanami, że byli chętni żeby się tym zająć, no bez kapitanów nie byłoby klanów 
Mam nadzieje do zobaczenie w kolejnym sezonie na torach LM
Czas w końcu na oficjalną informacje, także jak już większość wie niestety na ten sezon zawieszamy rozgrywki Ligii Miast. Niestety z mojej jak i z reszty strony Rady głównym powodem jest brak czasu, co prawda Zuma próbował rozwiązać to jakimś programem ale wzieliśmy sie za to za późno właśnie też z powodu braku czasu. Oczywiście całkowicie tuniej nie jest usuwany, mam nadzieje ze to tylko jednosezonowa przerwa, może się poukłada tu w SW jakoś albo ktoś do pomocy się znajdzie przez ten czas

Mam nadzieje do zobaczenie w kolejnym sezonie na torach LM