Z tą spostrzegawczością to mnie rozjeb.. aż mi ręce opadły, bo sorry ale sam nie jesteś lepszy Duży uśmiech

(2013-12-18, 19:57:30)steel_rider napisał(a): takie zycie ? to ewidentnie zmiana na plus dla graczy z wysokich lig z duzym budzetem
bo pewnie nie spostrzegłeś wpisu Stefika jakoby pracował nad podziałem motoru na części co pomoże oszczędzać kasę tym z niższych lig?

(2013-12-18, 19:57:30)steel_rider napisał(a): pensje nie wzrosly tylko najbogatszym , koszty wzrosly wszystkim graczom i tym z lig 6-tych

no tu to wgl śmiech na sali stary!! raz że zostały wprowadzone współczynniki lig i za takiego samego zawodnika niższa liga zapłaci mniej a dwa że to w starej wersji trafiali się zawodnicy średnia 60 z pensją 7tys a teraz tak nie ma także co tu dużo mówić no nie popisałeś się, czyżby niedopatrzenie?

(2013-12-18, 19:57:30)steel_rider napisał(a): no i wlasnie juz sie zaczal placz , ze sa zbyt duze zarobki z meczy w nizszych ligach - nie domyslasz sie dlaczego ?

no tu możesz mnie wyzwać od ślepego ale bywam na forum po kilka razy dziennie a nie widziałem takiej skargi, jak byś był miły poprzeć to odpowiednim wpisem będę wdzięczny, na prawdę!

(2013-12-18, 19:57:30)steel_rider napisał(a): myslisz ze 100tys dla takiego gracza ktory sprzeda zawodnika za 10 -czasem 15 milionow cos znaczy ? bo moim zdaniem kompletnie nie.
no i znowu lipa kolego ostatnio szanowany gracz pj007 strasznie wykłócał się jakoby ta opłata była "bolesna" radzę częściej czytać co inni piszą a nie tylko swoje posty

to chyba tyle z tych wyliczeń, lecimy dalej? chętnie się pobawię z Tobą, na prawdę każdy Twój post rozbawia mnie do rozpuku, dobrze poprawić sobie humor pod koniec rokuUśmiech czekam na więcej, tylko chyba muszę pisać więcej bo nie będzie czego cytować nie? Język